Privatni i poslovni prostor u jednom? Makeover iznajmljenog stana u samo 48 sati!

Malo kvadrata, malo budgeta? Nema problema! Pronašli smo sjajan mali stan koji ima dvostruku funkciju – stambenog ali i poslovnog prostora.

 

 

Ako krećete u vlastiti biznis, sigurno se susrećete s problemom prostora. Kako uskladiti interijer, a da pritom stvorimo ugodan prostor za život i rad? To je pitanje koje se nameće. Izazov je još veći ako je riječ o iznajmljenom stanu, pa je potrebno kreativno i praktično razmišljati.

 

Napravite plan, postavite granice

Ono što je najvažnije je definirati granice. Koliko god vam se interijer činio mali, prostor se može itekako dobro iskoristiti ako mu postavite namjenu.

Stan koji smo pronašli za inspiraciju veličine je svega 40 metara kvadratnih. Blogerica Chelsey koja stoji iza bloga City Chic Decor, iznajmila je stan u New Yorku i u svega 48 h ga je pretvorila u privlačan prostor pun detalja.

Kako su stanovi skupi, a prostor ograničen, podijelila je stan u dvije zove – privatnu i poslovnu. Tako je u jednu prostoriju smjestila sve što joj je potrebno – i spavaći i dnevni kutak.

Foto: City Chic Decor

Detalji čine razliku 

Spavaći je odvojila vizualno tapetom, dok je dnevni odvojen svijetlosivom sjedećom garniturom. Cijeli interijer odiše svježinom, a tome je naveliko pridonijela bijela. Uz pokoji zlatni detalj, poput polica i lampi, cijeli interijer je dobio na dozi luksuza.

Kako se drugi dio stana koristi kao foto studio, prostor je namijenjen za snimanje. Potrebno je samo platno, stativ i model!

Odlične ideje za uređenje pogledajte i u našoj galeriji.

 

Izvor: Planete Deco

Komentari