NAJVAŽNIJI ZID U SPAVAĆOJ SOBI: imamo super ideje kako ga učiniti glavnim stilskim akcentom

Želite li na brzinu obnoviti svoju spavaću sobu i podići joj malo stil? Najčešći način je da zid uzglavlja ukrasite slikom. Ali postoje li druge mogućnosti! Pogledajte u nastavku naše ideje…

 


 

Obješene umjetničke slike, uokvirivanje nekih natpisa ili naljepnice ili pak stvaranje kompozicije obiteljskih fotografija najlakši su načini za ukrašavanje zida iza kreveta, koji je u glavnom akcentni zid. Ali nisu oni jedini. Donosimo vam mnoge druge ideje koje će vas oduševiti, a vaš spavaću sobu osvježiti i podići na novu stilsku razinu.

Foto: El Mueble

TOP DEKORACIJA

 

Tapete su dekoracija br. 1 kada su zidovi u interijerima u pitanju. Ali, nalazimo ih i na vratima, unutar okvira… Kada je spavaća soba u pitanju, ovo je izvrstan način da ukrasite akcentni zid. Tada vam ne trebaju nikakve dodatne dekoracije.Ovisno o motivu, tako u spavaću sobu unosite ne samo estetiku, nego i dašak prirode, svježine, razigranosti, elegancije, smirenosti…

Foto: El Mueble

ELEGANTNE LETVICE

Još jedna fantastična i vrlo popularna ideja za ukrašavanje zida iza kreveta su letvice poznate i kao štukature. Postavite jednostavne bijele letvice, oblikujući pravokutnike i kvadrate, koji zidovima daju prepoznatljiv izgled, eleganciju i zaigranost. Ali to nije jedina ideja. Možete staviti nekoliko prekrasnih crnih i drvenih svijećnjaka koji dodatno ukrašavaju zid, a istovremeno pružaju opuštajuće svjetlo.

Foto: El Mueble

PRAKTIČNA POLICA ZA KNJIGE

 

Želite li imati svoje knjige i svoje najosobnije stvari na vidiku u spavaćoj sobi? Ili jednostavno nemate više mjesta u dnevnom boravku ili radnoj sobi za njih? Onda će vam se svidjeti ova ideja. Ugradbena polica za knjige, izrađena po mjeri i obojana u bijelo, koja uokviruje uzglavlje vrlo je praktična a i unosi dozu estetike.  Dodajte tome još jedno vintage ogledalo koje će udvostručuje svjetlost i stvoriti dojam većeg prostora.

 

Foto: El Mueble

 


KERAMIKA, A NE DRVENI PANEL

Pored drvenih letvica, u trendu su i drveni paneli koji se postavljaju iza kreveta. No, ovdje nije riječ o drvenim panelima, nego u porculanskim pločicama koje  imitiraju drvo. Neobičan raspored odnosno bogata geometrijska tekstura čine ovaj panel posebnim i dinamičnim dekorativnim elementom.

Foto: El Mueble
Komentari