Nove neodoljive kombinacije za najljepši blagdanski ugođaj

U potrazi ste za originalnim i trendi dekoracijama za vaš dom? Ili jednostavno nemate ideje kako sve što vam se sviđa uklopiti u skladnu blagdansku priču koja bi pratila stil interijera i zadivila vaše goste? Nudimo vam inspiraciju koja će biti pun pogodak!

 

Kao i općenito u uređenju interijera, u blagdanskom ukrašavanju najteže nam je sve ono što smo vidjeli po časopisima i na internetu uklopiti u svoj dom. Svjesni smo koliko su detalji  važni i zato ih pomno biramo. No, nije jednostavno postići čaroliju i blagdanski ugođaj koji će dom transformirati u mjesto iz kojeg naši gosti neće htjeti otići.

Ponuda blagdanskih dekoracija je doista velika i teško je odabrati elemente koji će činiti skladnu cjelinu i stvoriti dojam da naš dom u vrijeme blagdana ima ‘ono nešto’. Za to je prije svega, potrebno planiranje i prije nego krenete u kupovinu – dobro je informirati se o trendovima. Isto tako, i o dekoracijama koje bi odgovarale svojom veličinom, bojama, uzorcima i oblicima interijeru. Odmah na početku bitno je razmisliti o tome što želite postići odnosno kakvu blagdansku priču ispričati i kakav dojam ostaviti na sve one koji dođu u vaš dom.

Na što bi još sve trebalo pripaziti, koje su dekoracije, počevši od božićnih drvca, u trendu te kako i u kojim sve kutcima doma možete kombinirati svoje ukrase, pogledajte u video prilogu. U njemu dizajnerica interijera Mirjana Mikulec u suradnji s Lesninom nudi jednostavne i efektne savjete i trikove kako dekoriranjem možete postići neodoljivu božićnu atmosferu u svome domu!

 

 

 

Komentari