Ljubimac presretan, a dom odiše stilom: kako stvari koje koristi pas uklopiti u uređenje

Svi vlasnici pasa znaju koliko se psećih stvari nalazi po njihovom domu, a često prostor može djelovati zatrpano baš zbog toga što vlasnici često ne znaju gdje sa psećim igračkama, zdjelicama i ostalim stvarima. Donosimo vam nekoliko ideja kako da te predmete uklopite u vaš dom, a da i dalje odiše dobrim stilom.


Kreveti

Gdje možete integrirati krevet za psa u svoj dom? Svugdje! To može biti komoda ili kuhinjski otok koji sadrži krevet za psa, tako da vaš pas može biti u blizini dok kuhate i jedete tamo. Možete ugraditi krevet za psa u klupu uz prozor u vašoj sobi, ili u noćni ormarić – samo uklonite ladice ako ih ima i napravite meki i udoban krevet za kućne ljubimce!

Ako govorimo o spavaćoj sobi i noćnom ormariću, to je sjajna ideja koja će zadržati vašeg psića van kreveta ako vam je potrebno. Zapravo, također možete postaviti krevet za psa na kraju kreveta ili pretvoriti presvučenu klupu u krevet za psa.

Naravno, i dobro dizajniran običan pseći krevetić može se super uklopiti u vaš dom!

PSECI-KAVEZ.JPG
Foto: Garrison Street Design Studio

 

pseci-krevet-luksuzan.jpg
FOTO: Hey Djangles

Stanice za hranu kućnih ljubimaca

Stanica za hranu kućnih ljubimaca obično se izrađuje kao samostojeći komad namještaja, no super je ideja napraviti je u sklopu kuhinjskih ormara i otoka! Ideja je prilično jednostavna: samo uklonite donje ladice ili police i vrata te izrežite rupe za zdjelice unutar – to će učiniti jedenje i piće udobnijim za vašeg ljubimca.

Dodajte policu iznad zdjelica ako je moguće i stavite dodatne poslastice u staklenke tamo. Još jedna ideja je ugraditi zdjele u ladicu – ako imate malog psa, dovoljna će biti mala ladicu, ako ne – potražite veću.

No, i lijepe klasične zdjelice za hranu i vodu super su dodatak vašem domu.

hranilica-za-pse.jpg
Foto: Collins Interriors

 

pseca-hranilica.jpg
Foto: Etsy

 

pseca-hranilica.jpg
FOTO: I spy DIY

Igračke za kućne ljubimce

Poseban prostor za pseće igračke održavat će vaš dom urednim i pomoći će spriječiti ozljede i nesreće zbog spoticanja o krivo poslagane igračke. Prilikom odabira spremišta za igračke svog psa, trebali biste razmotriti gdje planirate postaviti kutiju, koliko je laka za čišćenje i od čega je napravljena.

Ako imate psa koji voli grickati stvari, posuda napravljena od užeta trajat će duže od one napravljene od drva. Poklopac je koristan za one koji žele ograničiti pristup svog psa, a ugrađene ručke olakšat će vam premještanje.

kutija-za-igracke.jpg
FOTO: The love made home

 

kosara-za-igracke.jpg
FOTO: Honestly Relatable

 

stanica-za-pse.jpg
FOTO: Grandinroad
Komentari