Ipak je moguće: ugurajte u malu spavaću sobu i walk-in ormar

Za garderobu ne morate nužno imati luksuzan stan i zasebnu prostoriju u njemu – stvoriti je možete i u spavaćoj sobi, čak i onoj koja se ne može pohvaliti velikim brojem kvadrata. Mi vam nudimo više od 20 prijedloga kako to možete učiniti

 

Zaseban prostor u kojem će se na nepreglednim i dobro organiziranim policama i vješalicama smjestiti odjeća, obuća i modni dodaci san je svake žene. Iako, dobro znamo da se i muškarci ne bi bunili da imaju walk-in garderobu u svome domu. Sve bi bilo preglednije, a spavaća soba izgledala urednije i ne toliko zagušeno. No, ovakvi kutci u stanu ženama su veći prioritet. To najbolje potkrepljuje rečenica Carrie Bradshaw, jedna od junakinja kultne serije ‘Seks i grad’. ‘Ne trebam dijamante, samo mi daj veliki  ormar’, izjavila je u jednoj od epizoda trendseterica Carrie.

Najveći problem kod stvaranja walk-in garderobe jest nedostatak kvadrata i dodatne prostorije za odlaganje odjeće i obuće. Često od stanova pregradnjom stvaramo dodante sobe poput dječje ili spavaće, pa na walk-in ormar ni ne pomišljamo. Ali arhitekti i dizajneri uvijek smisle rješenje i pronađu 2-3 četvorna metra više kako bi ipak stvorili garderobu. Kako su to postigli, pogledajte u našoj galeriji prijedloga i nadahnite se za svoj walk-in ormar koji će naći mjesto u vašoj spavaonici.

 

Komentari