Kada su kosine prednost, a ne nedostatak: fantastični prijedlozi za kuhinju u potkrovlju

Često je uvjerenje kako je nemoguće napraviti lijepu i funkcionalnu kuhinju u potkrovlju. Kosine doista mogu predstavljati ograničenje, ali mogu biti izazov uslijed kojeg ćete dobiti originalan prostor koji će plijeniti pažnju

 

U potkrovlju je itekako moguće napraviti atraktivnu ali i vrlo praktičnu kuhinju, unatoč prevladavajućem mišljenju kako je riječ o neiskoristivom prostoru koji stvara samo poteškoće. Ponekad zbog kosina doista treba uložiti malo više muke u osmišljavanje, naročito kada je prostor skučen i kada je visina stropa vrlo mala. No, upravo u ovakvim situacijama, koje načelno “mirišu” isključivo na kompromis, nastaju sjajne i originalne ideje. Neke stanove u potkrovlju upravo pamtimo po onim kutevima gdje su kosine najveće.

Najbolje rješenje za ovakve prostore je namještaj po mjeri, gdje ćete iskoristiti svaki centimetar prostora za skladištenje. Namještaj po mjeri omogućuje i optimalno smještanje uređaja te stvaranje kreativnog prostora s dimenzijama svih elemenata kako prostoru najbolje odgovara. Kako bi vas ohrabrili u projektu stvaranja kuhinje u potkrovlju, nudimo vam nekoliko zanimljivih, skladnih i praktično uređenih kuhinja.

 

 

 

 

Komentari