HIT NA INTERNETU: serije o dizajnu, umjetnosti i interijerima koje će vas zabaviti

Uvijek treba težiti stvarima koje nas vesele i koje nas inspiriraju. Znamo da jedva čekate nove epizode interijera koje je uredio studio Mirjana Mikulec Interijeri, no dok ne krenemo, imamo par zanimljivih prijedloga koje možete gledati kod kuće.

 

Prije nego li počnemo sa savjetima o uređenju interijera u novoj 17. sezoni emisije ‘InDizajn s Mirjanom Mikulec’, čije emitiranje je odgođeno zbog svima već poznatih razloga, pronašli smo alternativu za sve zaljubljenike u dizajn i lijepe stvari.

Donosimo vam listu serija, filmova i dokumentaraca koje možete gledati na popularnim online servisima poput Netflixa, HBO GO, Amazon Primea… Ne treba zanemariti i YouTube kanal gdje između ostaloga možete pogledate i priloge iz prijašnjih sezona InDizajna.

 


INTERIOR DESIGN MASTERS 

Sanjate o karijeri stilista ili dizajnera interijera? U reality showu možete pratiti skupinu ljudi koji se žele dokazati te žele iz tjedan u tjedan rješavaju zadatke vezane uz interijere. Ubrzo ćete shvatiti kako taj posao zahtjeva puno kombiniranja, budžetiranja, prilagođavanja… za sve one koji ne žele samo gledati, mogu upisati školu za dizajn interijera i sve naučiti iz prve ruke 😉


ABSTRACT – THE ART OF DESIGN 

Ako vas zanima umjetnost i dizajn, ovo je serijal za vas.  Dokumentarna serija prati neke od najpoznatijih umjetnika današnjice koji otkrivaju svoje inspiracije i radove. Svakako preporučujemo!


SJEĆANJE NA UMJETNIKA: ROBERT DE NIRO SR.

O poznatom figurativnom slikaru govori čovjek koji ga najbolje poznaje – njegov sin. U intimnim intervjuima, Robert De Niro Mlađi opisuje umjetnika čiji talent nije bio prepoznat u svoje vrijeme.


TINY HOUSE NATION

Želite si pojednostaviti  život? Što kažete na novi početak u maloj kući? Trend izgradnje malih kuća proširio se Amerikom, a na YouTube kanalu možete pogledati epizode i inspirirati se idejama.


THE WORLD OF EXTRAORDINARY HOMES

Nagrađivani arhitekt Piers Taylor i glumica, te velika zaljubljenica u nekretnine, Caroline Quentin, putuju svijetom i istražuju zanimljive i potpuno neobične domove. Pomalo nedostižno, no svakako fascinantno – i zato vrijedi pogledati!


BLOW AWAY

Jeste li znali da postoji reality show u kojem se natječu puhači stakla? Sada znate! Naučite nešto novo i pogledajte kako, između ostaloga, nastaju stakleni lusteri.

Komentari