GLAMUR I LUKSUZ U INTERIJERU: 6 cjenovno pristupačnih načina da dom izgleda skuplje

Kako biste svom domu podarili dozu luksuza, nije nužno potrošiti velike svote novca. Uz nekoliko promišljeno odabranih komada vaš dom može zasjati u potpuno novom ruhu

 

 

Dodati dašak luksuza svom domu lakše je nego što mislite. Najjednostavniji način je da se fokusirate na materijalne, teksture i uzorke koji će dati svakoj prostoriji wow efekt.


1. TAPETE

Tapete imaju nevjerojatnu moć transformacije prostora. S obzirom na to da su posljednjih nekoliko godina sve popularnije, ponuda tapeta gotovo pa da je beskrajna pa baš svatko može pronaći one tapete koje će se uklopiti u postojeći namještaj i dekoracije.

Foto: Home Decor Bliss

2. TEPIH

Osim što stvara savršenu zimsku idilu u domu, tepih, iako najčešće posljednji koji dolazi na red je jedan od ključnih elemenata koji će naći svoje mjesto u svakom interijeru bez obzira na stil uređenja.

Foto: MyDomaine

3. SLIKE

Bez obzira radi li se o galeriji napravljenoj od vaših privatnih fotografija i uspomena, ili o umjetničkom djelu, dekorirani zidovi mogu u potpunosti promijeniti prostor.

Foto: El Mueble

4. RASVJETA

Još jedan od elemenata svakog luksuzno urešenog stana zasigurno je rasvjeta. Bez obzira radi li se visilicama, lusterima ili podnim lampama, zanimljiva rasvjeta učinit će da dom izgleda vrlo raskošno. Možete ih staviti iznad blagovaonskog stola, kuhinjskog otoka ili radne ploče u kuhinji, stolića za kavu, a ne zaboravite ni na rasvjetu u ostalim prostorijama doma.

Foto: Lesnina XXXL

 


5. ZAVJESE

Osim što nam služe u danima kada ne želimo previše svjetlosti u stanu, zavjesu su vrlo bitan element kada je riječ o dekoriranju stana. Zavjese u interijeru jednako su važne kao i nakitu u modnoj kombinaciji.

Foto: Revistaalmazara.com

 


6. STOLIĆ ZA KAVU

Stilizirani stolić za kavu u prostor unosi posebnu dozu glamura. Posljednjih godina jako su popularni oni sa zlatnim detaljima, ali možete se odlučiti i za bilo koju drugu boju.

Foto: Remodelista

 

 

Komentari