NEMA BORA, NEMA PROBLEMA: tri ideje za božićno dekoriranje kada baš nemate nimalo mjesta u domu

Možda okićena jelka i predstavlja simbol Božića, ali blagdanski duh možete postići i na druge načine.

Imate li maleni stan u kojem si ne možete priuštiti jelku od dva metra (niti bilo kojih drugih dimenzija), ne očajavajte. Evo tri ideje kako dočarati Božić u skromnoj kvadraturi i bez bora.

Kuglice su servirane!

Uzmite desetak ljepših božićnih kuglica i smjestite ih u raskošnu, veliku ukrasnu zdjelu. I to je to! Pobrinite se ipak da je riječ o lijepim kuglicama u skladnim bojama koje odgovaraju ostatku vašeg interijera, osobita ako će vam to biti jedina dekoracija u domu ovih blagdana. Smjestite zdjelu na blagovaonski stol ili pak na stolić u dnevnom boravku.

POTPUNO PRETJERANO, ALI NEODOLJIVO: ako volite Božić, onda je ovo pravo mjesto za vas

HM Home

Paint it gold!

Već smo pisali o tome da je zlatna boja u neograničenim količinama pravi hit ove godine, a ako još niste pokleknuli pred ovim dekadentnim trendom, kraj godine je savršeno vrijeme za to. Naš je prijedlog da uzmete nekoliko komada umjetnog cvijeća koje vam se sviđa i posprejate ga zlatnim lakom. Instant glamur zagarantiran, a posebno će dobro izgledati na božićnim partijima.

ZOVEM SE CRVENA – tradicionalna blagdanska boja na nov način

HM Home
HM Home

Drvce u vazi

Samo nekoliko zimzelenih grančica bit će sasvim dovoljno da postignete blagdanski duh u svom domu. Uzmite nekoliko ljepših grančica i smjestite ih u lijepu, jednostavnu vazu. Potom grančice okitite decentnim kuglicama i imate pravi mali “Božić u vazi”. Ovo će idealno izgledati u hodniku ili u spavaćoj sobi. Za potpuni dojam, uzmite i nekoliko lampica koje možete omotati oko grana.

POKLONI ZA DOM S DOMAĆIM POTPISOM: donosimo najbolje ideje za darove ovog Božića

Via poppytalk.com
Komentari