2u1: otkrijte po čemu je poseban ovaj novi pametni WC

Ako nešto volimo onda su to proizvodi koji imaju više funkcija, a jedan takav mogao bi pronaći mjesto i u vašoj kupaonici. Pitate se o čemu je riječ? Saznajte više o ovom posebnom toaletu…

 

Kada krenete s uređenjem kupaonice, prije svega je potrebno dobro isplanirati prostor. Često je dostupno svega nekoliko kvadrata, pa treba napraviti funkcionalan raspored i osigurati mjesta za sve nužne elemente – kao i mjesto za pohranu. Početni korak zato je definiranje prostora te izrada tlocrta s razmještajem.

Nakon tlocrta dolazi idejno rješenje u kojem dizajner donosi prijedlog uređenja – model i boju keramičkih pločica, umivaonika, slavina, tuša i WC školjke, ali i detalja poput rasvjete, ogledala, tipke za ispiranje školjke,… Svaka moderna kupaonica voli besprijekorne dizajnerske komade koji, osim što su oku ugodni, imaju i više funkcija.

Bidei se u današnjim kupaonicama rijetko montiraju prvenstveno zbog manjka prostora, no TECE je ponudio elegantno rješenje.

Foto: TECE

Riječ je o 2u1 WC-u s funkcijom bidea. Novi model omogućio je rad i bez električne energije zahvaljujući inteligentnoj tehnici, a radi kompaktnog dizajna lako se uklapa u svaku kupaonicu. Jednostavan je za montažu, a još je jednostavniji za svakodnevno korištenje.

TECEone je tako pokazao kako moderna tehnika funkcionira i bez električne energije, a za tu svrhu se koristi snaga – vode. Funkcijom tuša upravlja se uz pomoć pritiska vode pri čemu topla voda za higijensko pranje dolazi izravno iz vodovoda te olakšava korištenje – ono što je još važnije, sve je potpuno higijenski.

Foto: TECE

Ono što je još zanimljivo za istaknuti su i provedena istraživanja. Visoka škola iz Esslingena ispitala je u praksi deset njemačkih WC-a s funkcijom bidea, a TECEone je među njima jedini WC s funkcijom bidea koji radi bez priključka električne energije te je gotovo u svim disciplinama dobio najbolje ocjene. Posebice je uvjerljiv kod čišćenja mlaznice i automatskog čišćenja ručice tuša.

Zahvaljujući elegantnom i bezvremenskom dizajnu uklopit će se u svaku kupaonicu pa možemo reći kako je u jednom elementu spojena kvaliteta, funkcionalnost i estetika.


PROMO

Komentari