Kuhinje koje će vas oduševiti izgledom. A tek kad vidite kako je organizirano mjesto za pohranu

Volimo lijepe kuhinje, no kako je u njima prije svega bitna funkcionalnost, ono što nas pored dizajna oduševljava je i prostor za pohranu. I to onaj koji je u potpunosti prilagođen našim potrebama, k tome još i inovativan i originalan

 

 

Skučena kvadratura i zadovoljavanje, uz dizajn, različitih funkcija i potreba, je ono s čime se suočavamo kada planiramo svoju novu kuhinju u želji da bude maksimalno praktična, da nam sve bude nadohvat ruke i da bude dugotrajna.

Predstavljao vam kuhinje EWE koje će plijeniti pažnju svojim izgledom, ali i oduševiti svojom funkcionalnošću te dobro isplaniranim prostorom zahvaljujući mnogim elementima koji se, prema želji kupca, mogu integrirati u njezine modele.

Kuhinje EVE iza kojih je pola stoljeća iskustva, poznate su po kvaliteti izrade, masivnim frontama i novim elementima odnosno inteligentnim rješenjima koja unaprjeđuju vašu svakodnevicu – pripremu hrane, kuhanje, skladištenje, objedovanje te nam daju osjećaj zadovoljstva.

 

Foto: Möbel Land

Upravo su dugotrajnost i briga za detalje razlozi su  zbog kojih je EWE brand vodeći proizvođač kuhinja u Austriji. Pri projektiranju novih modela kuhinja, visoko na listi prioriteta su inovativnost, funkcionalnost i briga za detalje. Tako su danas EWE kuhinje puno više od praktičnog prostora za kuhanje i jelo, u većini slučajeva one su srce doma. Zato ih možemo kratko opisati kao: jedna kuhinja s mnogo mogućnosti.

Iako nemaju čarobni štapić, zaposleni u EWE timu ispunit će svaku želju, uz visoke standarde i implementaciju najmodernijih tehnologija. Suvremeni dizajn kuhinja u kojem se odražava dugogodišnje iskustvo, znanje i osjećaj za stil  svaku kuhinju čine individualnom.

Ewe kuhinje stavljaju naglasak na detalje, funkcionalna i inovativna rješenja koja uključuju  radne plohe koja se izvlače iz elementa, stol koji se spušta iz elementa kako bi kuhinju pretvorili u blagavaonicu u ograničenom prostoru.

Upoznajte se s nekoliko mogućnosti koje nude EWE kuhinje:

 

Foto: Möbel Land

Kuhinjske elemente s mehanizmom za lako izvlačenje kako bi kuhinjske potrepštine bile lako dostupne.

 

Foto: Möbel Land

Ladice  s modularnim pregradama za prilagodljivost svim zahtjevima.

 

Foto: Möbel Land

Inovativne načine zbrinjavanja otpada putem  integriranih odjeljka za odvajanje različitih vrsta otpada.

 

Foto: Möbel Land

Napu koja je u razini radne plohe i ploče za kuhanje, stoga više nema potrebe za instalacijom nape na zidu ili sredini kuhinjskih elemenata.

 

Foto: Möbel Land

Elegantne pomične elemente i funkcionalno iskorišten prostor poput integrirane mesoreznice unutar  ladice, pretinac od čvrstog hrasta za odlaganje voća, povrća ili kruha, praktično je  rješenje za odlaganje namirnica, te ujedno  može poslužiti kao prostor za odlaganje podloška za rezanje.

 

Foto: Möbel Land

Danas se kuhinja integrira poput  dizajnerskog elementa u domu, stoga je važno prilagoditi ambijentalnu rasvjetu u kuhinji za vrijeme pripreme jela, no također za vrijeme mirovanja jer tada kuhinjska rasvjeta pruža jedinstven vizualni doživljaj.

 

Foto: Möbel Land

 

Za sve one koji vole život i uživaju u trenutcima pripreme hrane, Ewe kuhinje izrađene po mjeri idealan  su izbor simbioze dizajna i funkcionalnosti.

Na hrvatskom tržištu, Ewe kuhinje ekskluzivno su dostupne u Möbel Land prodajnom mjestu, Westgate Shopping City.

Komentari