Mali stan s pametnim rješenjima

Mislite li da malen stan ne nudi dovoljno prostora da izrazite kreativnost i smjestite sve što želite, vrijeme je da zavirite u ovaj mali dizajnerski dragulj koji će vas zasigurno natjerati da promijenite mišljenje!

Kroz nešto manje od šezdeset četvornih metara proteže maleni stan smješten u elitnom dijelu Manhattana. Fuzija je to mnoštva komada namještaja, detalja i boja u smionu eklektičnu priču. Dnevnim boravkom dominira velika slika na zidu iznad kamina. Upravo to čini centralno mjesto u prostoriji, što je svakako vrijedan trik kojim ćete doći do sklada u prostoriji. Naime, odredite li centralno mjesto (to može biti slika, uzglavlje kreveta, kamin ili nešto posve drugo) i odredite mjesto ostatku namještaja prema tome, znatno ćete si olakšati posao.

Foto: Maxwell Tielman
Foto: Maxwell Tielman

Odličan trik primjenjne je i u hodniku. Uski hodnik možda nije rijetkost, no ono što ovaj čini posebni je zid obložen ogledalom. Tako se hodnik čini dvostruko širim no što je. S druge strane, ogledala reflektiraju svjetlost u stanu, što u kombinaciji s golemim prozorima svakako doprinosi njegovom izgledu.

Kuhinja je vrlo mala, ali funkcionalna. Ono što je izdvaja od drugih su police umjesto visećih elemenata. Jeftinija je to varijanta kojoj će zasigurno pribjeći oni koji kuhajući ne provode puno vremena.

Fotografije pogledajte u našoj fotogaleriji.

Kako vam se sviđa stan? Recite nam u komentarima!

Via Design Sponge
Dizajn: Lily Oates

Komentari