ŽENSTVENO I PRAKTIČNO: pastelno carstvo u domu blogerice Julije

Volite pastelne boje u interijeru no nemate ideju kako ih unijeti u svoja četiri zida a da ne cjelokupni dojam ne bude napadan? Zavirite u dom poljske blogerice Julije i inspirirajte se u stvaranju idealnog, modernog doma!

 

 

Za mnoge će ovo biti pravo kraljevstvo pastelnih boja i naizgled nespojivih kombinacija, no i pravi izvor inspiracije, naročito za one koji vole moderne, ali tople interijere u kojima veliku ulogu igraju pastelne nijanse.

 

Foto: @julia.loveslife / Instagram

Kod blogerice Julije, u što se možete uvjeriti na njezinu Instagram profilu @julia.loveslife, nalazi se upravo sve ovo. Riječ je o modernom dvosobnom stanu u Varšavi u koji je nedavno uselila sa suprugom. Po struci pravnica, a po zanimanju PR manager, Julija u slobodno vrijeme želi napraviti odmak od svega što radi te se posvećuje kozmetici i uređenju interijera. To je, kako kaže, opušta i veseli, baš kao i skandinavski dizajn.

Foto: @julia.loveslife / Instagram

“Oduvijek su mi se sviđali skandinavski minimalizam, svijetle boje i pastelni dodaci. Međutim, već neko vrijeme moju pažnju privlači atmosfera potkrovlja, pa čak i boho i glamurozni elementi. Stoga smo se odlučili za neutralnu bazu – prigušenu paletu boja, prirodne završne obrade i upečatljive akcente. Tako je stvoren ugodan, pretpostavljam, ali ne previše kompliciran interijer, kombinirajući razne stilove”, ističe blogerica za stranicu HomeBook čiji je dom kombinacija nekoliko različitih stilova – od skandinavskog i industrijskog pa sve do boha i elemenata glamura.

Foto: @julia.loveslife / Instagram

Neutralnu, svijetlu podlogu svoga doma Julija je začinila suptilnim pastelnim nijansama, prije svega ružičastoj i plavoj te dodala akcente u crnom te sve dodatno utoplila drvenim površinama. Stvorila je moderan i praktičan životni prostor u kojem se osjeti prije svega atmosfera doma i ljubav prema detaljima.

Foto: @julia.loveslife / Instagram

Stan se sastoji od dnevnog otvorenog prostora, spavaće sobe te kupaonice i hodnika. Kutem male dnevne sobe vladaju dva ružičasta elementa – tapecirane stolice te kut ukrašen brojnim jastucima. Okrugli klub stolić s uzorkom mramora donosi dašak glamura, a bijele fronte kuhinjskih ormarića i tv zid s uzorkom betona moderan, minimalistički štih.

Foto: @julia.loveslife / Instagram

Dnevni prostor vrlo je funkcionalno osmišljen zahvaljujući namještaju po mjeri, a spavaći prostor je opremljen vrlo jednostavno, uz dodatak radnog stola.

 

Komentari