U DOMU BORNE KOTROMANIĆ: originalan spoj staroga i novoga u središtu Zagreba

Bivša modna dizajnerica i life coach, Borna Kotromanić javnosti je poznata po svome originalnom modnom izričaju. Je li svoju modnu estetiku prenijela i na stan u središtu Zagreba, u kojem živi nekoliko godina, saznajte u nastavku


 

InDizajn nastavlja svoj obilazak lijepih i zanimljivih interijera. Ovaj puta vrata svoga doma otvorila je bivša modna dizajnerica i life coach Borna Kotromanić. Interijer u samom središtu Zagreba, površine oko 125 četvornih metara već na samom ulazu plijeni pažnju kombinacijom različitih stilova i materijala. Vintage i antikni komadi isprepleteni su s modernima kao i prirodni materijali poput drveta s jednostavnim, asketskim ravnim linijama. Ova šarolika stilska igra skladno se provlači kroz cijeli interijer.

Njega, osim ove stilske eklektike, karakteriziraju prozračnost i toplina kao i odsustvo puno detalja i stvari. No stanu nipošto ne manjka osobnosti, ali na prvom mjestu je ipak bila, kako je otkrila vlasnica – funkcionalnost.

Foto: Darko Mihalić

Hodnik čini dio otvorene zone s prostranom modernom kuhinjom, rustikalnom blagovaonicom i skandi dnevnim boravkom, koje je vlasnica, kao i ostatak stana, sama osmislila i uredila.

Dnevni prostor plijeni pažnju obiljem prirodne svjetlosti, što je Borni Kotromanić bilo iznimno važno. To je, pored lokacije, modernog tlocrta u kojem dominira open space i činjenice da se nalazi u staroj historicističkoj zgradi, jedna od stvari zbog kojih obožava svoj dom.

 

Foto: Darko Mihalić

Ostatak stana čine spavaće sobe, kupaonica i garderoba. Budući da su joj odijevanje i moda vrlo bitni, vlasnica je odlučila svoju spavaću sobu prenamijeniti u prostranu i originalnu garderobu, dok se njezina soba za odmor smjestila u gotovo najmanju prostoriju u interijeru.

Foto: Darko Mihalić

Pogledajte video, nadahnite se dobrim idejama i uživajte u ovom interijeru prepunom zanimljivih komada namještaja i detalja.

Foto: Darko Mihalić

 

Komentari