SVIJETLI TONOVI I TAMNI AKCENTI: dobitna kombinacija u ugodnom dvosobnom stanu

Dvosobni stan od 60 četvornih metara u Göteborgu krasi dobar raspored, pregršt stila i sjajan odabir boja i detalja. Inspirirajte se i uživajte u ovom sjajno uređenom interijeru!

 


 

Ako volite svijetle boje i poklonik ste jednostavnosti kakva je prisutna u skandinavskom i japandi stilu, onda je ovaj stan u Göteborgu divan izvor inspiracije  za vas. Naravno, i za sve one koji bi željeli moderan i svijetao interijer, koji ipak neće izgledati hladno, nego toplo, ugodno i meko i u kojem će se osjećati atmosfera doma.

Foto: Bjurfors

Sve to ogleda se u ovom dvosobnom stanu od 60 kvadrata, koji je detaljima dobio i dašak elegancije. Dodatni adut stana, osim uređenja i dobrog rasporeda je i balkon na koji se izlazi iz dnevnog boravka. Cijeli stan je na zapadnoj strani što omogućava veliku količinu prirodne svjetlosti tijekom cijeloga dana.

Foto: Bjurfors

Veliki hodnik, u kojem se nalazi komoda i ugradbeni ormar s kliznim vratima, vode prema kupaonici te dnevnoj i privatnoj zoni – boravku unutar kojega su i kuhinja i blagovaonski stol te spavaćoj sobi unutar koje se nalaze također ormari za pohranu.

Foto: Bjurfors

Stan čini posebnim, pored uređenja, i činjenica da je riječ o novogradnji staroj tek nekoliko godina, s pročeljem obloženim opekom. I to stoljetnom opekom koja je krasila zgradu koja je prije bila na ovome mjestu, ali je morala biti srušena.

Foto: Bjurfors

Mnogima će vjerojatno za oko zapasti predivna elegantna kuhinja u bež ‘taupe’ nijansi koja je trenutno vrlo popularna u interijerima – kako na zidovima, tako i namještaju te dekorima poput zavjesa.

Foto: Bjurfors

Ovakva kuhinja pročišćenih linija izvrsno se nadopunjava s elegantnim tapeciranim stolicama u dijelu za blagovanje, kao i ostatkom dnevnog prostora. Svijetao prostor dobio je crne elemente koji su postali efektni stilski akcenti koji su također jedan od velikih trendova u uređenju interijera.

Foto: Bjurfors
Komentari