Stančić na krovu hotela: prostrana terasa i pogled osvajaju na prvu

U prestižnom dijelu Stockholma, na posljednja četiri kata luksuznog hotela smjestili su se stanovi. Iako mahom male kvadrature, imaju neprocjenjiv adut: terasu s prekrasnim pogledom. Vodimo vas u jedan takav mali biser, čije je uređenje, kao što i pretpostavljate, nadahnuto skandinavskim stilom

 

 

Luksuz, usluga i udobnost u apsolutnoj svjetskoj klasi – super moderan i izuzetno atraktivan smještaj s 24-satnom hotelskom uslugom… Tako švedski investitori Edward Partners reklamiraju stanove koje nude na prodaju ili najam. Njihovi stanovi u prestižnom dijelu Stockholma uistinu su posebni po mnogo čemu – pored svega navedenog, stanovi su u potpunosti namješteni i to vrhunski, od strane dizajnera, funkcionalan raspored, izlaz na prostranu terasu s koje se pruža pogled na grad te mogućnost korištenja bazena, saune, vešeraja, kemijske čistionice i terase te garaže koje ima hotel. Najnovije tehnologije također su uključene u svaki stan.

Foto: Simon Donini

Gornje četiri etaže hotela rezervirane su za stanove, a mi vam predstavljamo jedan od njih koji se nalazi na 17. katu i zauzima površinu od 35 četvornih metara uz dodatak terase koja ima čak 19 kvadrata. Povezana je sa stanom velikim kliznim vratima i ograđena biljem i ogradom tako da funkcionira kao produženi dnevni boravak.

 

Foto: Simon Donini

Stan se sastoji od jedne prostorije i kupaonice – u centralni, izvrsno isplaniran prostor dolazi se hodnikom koji funkcionira i kao garderoba s ugradbenim ormarima te mali radni prostor. Iz hodnika se ulazi u luksuznu kupaonicu s podnim grijanjem, obloženu carrara mramorom i opremljenu s mnoštvom raskošnih detalja. Ostakljena tuš kabina, ormarić rađen po mjeri, kada sa sakrivenim rukohvatom i ogledalom čini ovu kupaonicu posebnom.

Foto: Simon Donini

Uski prostor hodnika širi se u veći prostor u kojem su stol za blagovanje, dnevni boravak i ležaj u uglu. Ovaj dio uređen je u skandinavskom stilu s natruhama minimalizma te oplemenjen toplim smeđim tonovima.

 

Komentari