Predivna harmonija bež tonova u stanu inspiriranim modernom elegancijom

Bež tonovi uvijek su dobar izbor i igra na sigurno. S njima teško da ćete pogriješiti u uređenju svoga doma jer donose smirenost, ugodu i bezvremenski štih. Evo kako izgledaju nijanse ove boje zaogrnute u modernu eleganciju i dašak luksuza!

 


Moderna elegancija je ono što se traži u uređenju interijera. Može se postići na različite načine – odabirom boja i uzoraka kao i tekstura. Sjajne površine kao ogledalo ili fronte visokog sjaja, plemeniti metali poput zlata ili primjerice uzorak mramora su aduti za eleganciju. Isto tako i materijali poput baršuna ili satena te staklene površine i detalji kao i tapecirani namještaj.

Ovisno o količini detalja koji donose eleganciju kao i ostatku uređenja elegancija može biti više ili manje naglašena te usmjerena prema modernijem stilu ili primjerice klasici odnosno skandinavskom dizajnu i minimalizmu. Dakle, različitim spojevima možete dozirati eleganciju i prilagođavati je svome ukusu.

Foto: Denis Pedanj

Ovaj dvosobni stan od 65 četvornih metara izvrstan je primjer moderne elegancije koja usto ima veliku dozu topline i to zahvaljujući drvetu. Tamnije nijanse drveta same po sebi donose eleganciju, naročito kada se upakiraju u decentan dizajna, kao što je ovdje slučaj.

Interijer za mladi par čije uređenje potpisuju dizajnerice Olga Bogatkina i Lejla Mamedova odiše profinjenošću i smirenošću. Nastojale su ispuniti želju vlasnika da stan bude moderan i odiše luksuzom i spokojem te da istovremeno bude i praktičan. Također, sviđale su im se svijetle nijanse i jednostavnost.

Foto: Denis Pedanj

Ulazni prostor ujedno je i dio dnevnog boravka koji je s kuhinjom i blagovaonicom otvoreni prostor. Panoramsko ostakljenje u dnevnoj zoni otvara predivan pogled na okoliš. Ostatak stana čine spavaća soba te kupaonica konje također imaju drvene elemente kao i dnevna zona.

Dok je to u dnevnom boravku bio TV zid obložen drvenim letvicama koje su trenutno vrlo popularne, u spavaćoj sobi je to kompaktni drveni panel čija tekstura izgleda kao letvice. Dodatni drveni element je gornja ploha komode koja jednim dijelom služi i kao stolić za šminkanje.

Foto: Denis Pedanj

U kupaonici su prirodno drvo uspješno zamijenile keramičke pločice s uzorkom drveta koje se nalaze na zidu gdje je ugradbeni vodokotić.

Foto: Denis Pedanj
Komentari