Moderan i ugodan američki dom poznate australske glumice Claire Holt

Claire Holt, glumica koju su poznatom učinile uloge u serijama Vampirski dnevnici, H2O: Uz malo vode i Slatke male lažljivice otvorila je vrata svoga doma u Hollywoodu u kojem živi sa suprugom Andrewom i sinom Jamesom

 

 

Australskoj glumici Claire Holt Hollywood je već dugo mjesto prebivališta te je promijenila nekoliko adresa. Posljednja je ona u Zapadnom Hollywoodu, u kojem je sa suprugom Andrewom kupila kuću od oko 400 četvornih metara površine.

Njezin dom je pravi primjer moderne arhitekture. ali bez velikih eksperimenata. Iako luksuzna i ispunjena dizajnerskim komadima, vila je istovremeno funkcionalna i prilagođena suvremenom načinu života koji vode njezini vlasnici. Kuća ih je, priznaje glumica u reportaži u Architectural Digestu oduševila na prvi pogled.

Foto: Monica Wang

“Neki se moderni domovi doimaju kao palače ili su pak s druge strane kao velika hladna betonsko-staklena zdanja poput muzeja. A ovaj je bio topao i ugodan i imao je atmosferu lijepog i raskošnog, ali “običnog” doma koji nije na prometnom mjestu”, govori glumica, koja je široj javnosti postala poznata po serijama Vampirski dnevnici, H2O: Uz malo vode i Slatke male lažljivice.

“Kuća je bila potpuno nova i djelomično namještena – kuhinja i kupaonice su već bile tu i lako smo se mogli zamisliti da živimo u njoj nakon što nabavimo još neke komade koji nam trebaju i koji nam se sviđaju”, nastavlja glumica. Jedina izmjena u kući bila je pretvaranje jedne od četiri spavaće sobe u medijsku sobu, koju najviše koristi njezin suprug.

Foto: Monica Wang

Kuća ima i dvije dnevne sobe te četiri kupaonice a u uređenju im je pomogla dizajnerica Suzy Kloner koja je nastojala ispuniti zahtjeve vlasnika za ugodnim prostorom koji će je podsjećati na australske domove uz obalu – svijetle, s prirodnim elementima, prije svega drvetom i zelenilom.

“Bio je pravi izazov dizajnirati prizemlje koje ima otvoren koncept. Sve se sobe spajaju, pa je bilo važno da svi odjeljci funkcioniraju zajedno i da se prožimaju, ali i da pritom zadrže svoju posebnu svrhu. Nije bilo jednostavno sve to izbalansirati”, govori dizajnerica za Architectural Digest.

 

Komentari