Intenzivne boje na tamnoj podlozi: elegantan i odvažan stan za mladu obitelj

Vođena ukusom vlasnika koji vole moderan i elegantan dizajn te intenzivne boje, dizajnerica je kreirala stan koji odlikuju odvažne kolorističke kombinacije.

 


Dizajnerica Julia Pozdnyak dobila je zadatak uređenja trosobnog stana u novogradnji. Pred njom je bio prazan stan u čijem se osmišljavanju vodila željama klijenata, mladog bračnog para. Njima se sviđala ideja modernog i funkcionalnog interijera koji odiše elegancijom. Ljubitelji su tamnih boja – crne i sive, ali i nekih intenzivnijih poput ružičaste, zelene i narančaste.

Foto: Vitalina Voroshkevich

Dizajnerica je sve to spojila i stvorila skladnu cjelinu, u što se možete uvjeriti gledajući fotografije nakon uređenja ovog interijera za bračni par s djetetom.

Stan se sastoji od hodnika koji vodi u sve prostorije stana – otvorenu dnevnu zonu, spavaću sobu, dječju sobu, kupaonicu i gostinjski toalet.

Foto: Vitalina Voroshkevich

Od svih prostorija dječja je svakako najsvjetlija i najnežnija. U njoj prevladavaju pastelni akcenti akcenti narančaste i zelene te petrolej zelene na bijeloj i sivoj podlozi.

Foto: Vitalina Voroshkevich

U dnevnoj zoni za bazu je odabrana antracit siva te su na nju dodane crna i ružičasta. Sličan postupak ponovljen je i u roditeljskoj spavaćoj sobi.

Foto: Vitalina Voroshkevich

Pored igre bojama i jakim kontrastima, dizajnerici je zadatak bio osigurati što više prostora za pohranu. Oni su promišljeni u ovom interijeru do najsitnijih detalja – od hodnika i ugradbenih ormara, kuhinje i staklenog regala na uglu pa sve do spavaćih soba i ormarića u kupaonici.

Foto: Vitalina Voroshkevich

Ipak, najviše elemenata nalazi se u hodniku – u njih stane sve što obično stoji iza vrata ili na policama: stakla za peglanje i sušenje odjeće, obični i robotski usisivač, sredstva za čišćenje, obuća, modni dodaci, oprema za hobije i sportske aktivnosti…

Foto: Vitalina Voroshkevich

 

Komentari