STVORENA ZA UŽIVANJE: moderna vila s božanstvenim pogledom

Popularni britanski reality show Love Island, koji i kod nas ima brojne poklonike, odvija se u raskošnom zdanju na Mallorci. Zavirili smo u interijer ove prekrasne i raskošne vile koja nudi pravi hedonistički odmor i neprocjenjiv pogled

 

 

 

Otkako je popularni britanski dating reality show Love Island krenuo s emitiranjem i za našu publiku, vjerni pratitelji pitaju se gdje se nalazi vila u kojoj se show odvija i mogu li je iznajmiti. Zavirili smo u interijer ove prekrasne vile na Mallorci i donosimo odgovore na ova pitanja.

Kao idilično mjesto za romantiku, ova vila je savršena i za zabave zahvaljujući bazenu i prekrasnom pogledu koji se vidi s terase. Vila Love Island nalazi se na španjolskom balearskom otoku Mallorca u Sant Llorencu, des Cardassar na istoku otoka, u malom selu okruženom poljima i daleko od turistički zanimljivijih mjesta tako da ima potrebni mir i privatnost.

 

Foto: RTL

Iako je precizna lokacija vile Love Island na Mallorci stalno skrivena, turisti i oni željni zabave i romantike mogu je iznajmiti. Naime, postoji i ogromna lista čekanja gostiju željnih vlastitog iskustva s Love Islanda. Boravak u vili Love Island stajat će goste otprilike 3000 funti za tjedan dana.

Foto: RTL
Foto: RTL

Vila se smjestila na gotovo 15.000 metara kvadratnih, površini s bazenom, jacuzzijem, barom i teretanom na otvorenom. Materijal koji prevladava u vili je pretežito kamen, ali i drvo i mramor, a u kombinaciji s neonskim bojama koje podižu interijer  i eksterijer, ova vila je savršeno mjesto za opuštanje.

Foto: RTL

U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak iz kojeg se izlazi u dvorište s bazenom, dok se na katu nalaze prostrana spavaća soba, garderoba, kupaonica i prostor za uređivanje. Uvjerite se kako izgleda Love Island vila na RTLplayu.

Foto: RTL
Komentari