NENAMETLJIVA ELEGANCIJA: prijedlog uređenja modernog stana u Zagrebu by Mirjana Mikulec interijeri

U potrazi ste za inspiracijom za svoj dom i zamislili ste da on bude moderan i elegantan? Nudimo vam idejno rješenje trosobnog stana koji je projektirao studio Mirjana Mikulec interijeri

 


Studio Mirjane Mikulec projektirao je trosobni stan u Zagrebu, površine 75 kvadrata koja se sastoji od dnevnog prostora, spavaće sobe, radne sobe te dvije kupaonice – jedne s tuš kabinom te druge s kadom.

Interijer je izvrsna inspiracija za sve u potrazi za elegantnim, pročišćenim i modernim prostorom koji odgovara suvremenom načinu života.

IDEJNO RJEŠENJE / PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

Dnevna zona je zamišljena kao otvoreni prostor u kojem se nalaze kuhinja s otokom koji nudi i mogućnost objedovanja, zatim blagovaonice te dnevnog boravka. Blagovaonica se nalazi s jedne strane ulaznog prostora, a kuhinja s druge strane, dok je dnevni boravak uz lođu – tako se vizualno povezao vanjski i unutarnji dio za odmor i druženje.

IDEJNO RJEŠENJE / PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

Iz dnevnog prostora ulazi se u radnu sobu te spavaću sobu u čijem je sklopu i jedna od kupaonica. Radna soba poslužila je i kao dodatni prostor za garderobu, pa se tako riješio zahtjev klijenta da stan ima dovoljno mjesta za pohranu.

IDEJNO RJEŠENJE / PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

U uređenju se tim Mirjane Mikulec vodio željama klijentice, a top je prije svega bio odabir nenametljivih i neutralnih sivih tonova te dekora mramora koji je donio eleganciju i dašak luksuza te podigao cijeli interijer.

 

Komentari