Originalan božićni ugođaj u domu poznate influencerice i dizajnerice interijera

Božić u modernom dekoru koji izvorište ima u skandinavskom dizajnu stiče sve veći broj poklonika. A kako on izgleda u domu poznate norveške dizajnerice i influencerice Therese Knutsen, pogledajte u nastavku!

 


Therese Knutsen je poznata norveška dizajnerica, stilistica i pejzažna arhitektica koja je širu popularnost stekla svojim objavama na Instagramu. Broj njezinih pratitelja i obožavatelja na ovoj društvenoj mreži prešao je dobrano brojku od 80 tisuća, što nas nimalo ne čudi. Therese je objavama svoga sjajno uređenog doma i vrta i svega onoga što uključuje životni stil na svome profilu @bythereseknutsenno pobudila s pravom interes.

 

 

Foto: Therese Knutsen

U prilog tome svjedoči i međunardodna nagrada Vixen Blog Awards iz 2014. za najbolji blog s tematikom interijera, a dva puta je dobila i nagradu za najbolje uređenje doma ‘Zlatno pero’. No, kako je u novije vrijeme počela objavljivati i fotografije svojih kulinarskih umijeća, lako bi joj se mogle dogoditi nagrade i u ovom polju.

Foto: Therese Knutsen

Njezina je dizajnerska estetika kombinacija skandinavskog stila i minimalizma u kojem značajno mjesto zauzima crna boja. I blagdanske dekoracije su usklađene s ostatkom uređenja, ne samo interijera nego i eksterijera.

 

Foto: Therese Knutsen

Crnoj boji, pored bijele i bež, dodane su i zemljane nijanse maslinasto zelene, svijetlosmeđe i narančaste koje su utoplile prostor, kao i drveni elementi. Gotovo sve njezine dekoracije su od prirodnih materijala, inspririrane prirodom. Nas su posebno oduševile kreacije na terasi i okućnici – tegle s biljem i ledenim kuglicama. Uživajte u Theresinim idejama i inspirirajte se!

 

Foto: Therese Knutsen

 

 

 

 

 

 

 

Komentari