Kuća u nizu krije ukusno uređen, bezvremenski interijer: oduševit će vas kombinacija boja i materijala

Pronašli smo izvrstan primjer kako opremiti dom da ima bezvremensku notu. Zavirite u ovu kućicu u nizu i inspirirajte se!

 


Poljski studio Deer Design potpisuje uređenje manje kuće katnice u nizu, površine 150 četvornih metara, inspirirane prije svega industrijskim stilom. Ovaj popularni stil u interijerima, ovdje u kombinaciji s drugim stilovima, iznjedrio je bezvremenski životni prostor koji će se svidjeti mnogima.

Foto: Zagórny Photography

Kuća se prostire kroz dvije etaže i jedan polukat i kako je riječ o novogradnji, dizajneri nisu intervenirali u postojeći raspored, osim što su preuredili postojeće kupaonice od podnih i zidnih obloga pa do svega ostaloga.

Foto: Zagórny Photography

Prizemlje se sastoji od ulaznog prostora te otvorene dnevne zone koja se sastoji od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka. Na ovoj etaži nalazi se još i jedna soba koja služi kao skladište jer su u njoj trenutno smještene stvari koje još nemaju svoje mjesto te gostinjski toalet.

Foto: Zagórny Photography

Iz otvorene dnevne zone na prvu etažu vode stepenice. Na putu do prve etaže nalazi se polukat u kojem je glavna spavaća soba s garderobom i kupaonicom. Stepenice dalje vode do prve etaže u kojoj su dvije sobe i kupaonica. Jedna od soba je uređena i služi kao radna i gostinjska, dok druga tek čeka svoju namjenu.

Foto: Zagórny Photography

Ono što najviše zadivljuje u ovoj kući jest njezina funkcionalnost te kombinacija stilova, u kojima prednjači industrijski stil, a zatim i skandinavski, rustika i mid-century. Tu je i zanimljiva kombinacija boja, a mnogima će se najviše svidjeti zeleni i žuti akcenti, kao i crna.

Foto: Zagórny Photography

Foto: Zagórny Photography

Za toplinu u prostoru pobrinule su se drvene površine koje su prisutne u svakoj prostoriji u interijeru.

Foto: Zagórny Photography
Komentari