FUZIJA SKADINAVSKOG I MEDITERANSKOG STILA: zavirite u kuću četveročlane obitelji na Majorci

Mercedes i Mads Lopez Coello zamijenili su svoju švedsku adresu novom, onom na divnoj Majorci. Smještena na sjevernom dijelu najvećeg španjolskog otoka, na brdima, njihova vikendica rijetko koga ostavlja ravnodušnim.

 


 

Četveročlana obitelj sa psom ovdje često dolazi odmoriti se od svakodnevnih obveza, uživati u miru i opojnim mirisima mediteranske klime.

Sam interijer očiti je miks raznih stilova i utjecaja. Dominira skandinavska jednostavnost i fokusiranost na funkcionalnost, dok mediteranski akcenti cijelom prostoru daju dozu mekoće, opuštenosti i naravno, topline.

vikendica
Foto: Mercedes Lopez Coello

Tako prostorom dominiraju jednostavni i detalja lišeni bijeli zidovi, a ono što interijer čini drugačijim svakako su raznoliki pleteni ukrasi, oni od terakote i komadi namještaja koje je obitelj dovela iz rodne Švedske.

vikendica
Foto: Mercedes Lopez Coello
vikednica
Foto: Mercedes Lopez Coello

Rezultat ovakve fuzije stilova je prozračan i prvenstveno udoban interijer koji naprosto zove na odmor i opuštanje, pa ni ne čudi da obitelj s dvoje djece i psom ovdje provodi svaki slobodni trenutak.

MALI APARTMAN ILI VIKENDICA: svježe ideje i savjeti za prostor uređen bez mane

IDILA NA OTOKU: vikendica koja ima sve što treba – terasu, bazen i pogled na more

vikendica
Foto: Mercedes Lopez Coello

Jednostavnost dominira svim prostorijama ove vikend kuće, pa tako i u spavaćoj sobi. Ono što prostoriji daje posebnost su tek dva-tri pažljivo birana ukrasa i predivna igra svjetlosti na zidovima u jutarnjim satima.

Foto: Mercedes Lopez Coello

Ne bismo imali baš ništa protiv ovakvih zalazaka sunca s pogledom na pučinu, a vi?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mercedes Lopez Coello (@mamelopez)

U galeriji zavirite u ostale prostorije, ali i divan eksterijer ovog malog komadića raja na španjolskoj Majorci.

 

Komentari