30 KVADRATA ČISTE SREĆE: kućica na dvije razine osvojit će vas na prvu

Kućica na dvije razine idealna je za vikendicu ili one koji planiraju imati svoju malu ‘tiny house’ u kojoj bi stalno živjeli. Pogledajte kako je osmišljen prostor površine 30 četvornih metara!

 


‘Tiny house’ odnosno male kućice postale su pravi trend u svijetu. Sve je više onih koji se iz velikih kuća i stanova žele trajno preseliti u male nastambe koje na prvi pogled nalikuju na vikendice ili vrtne kućice. Francuska tvrtka Greenkub već neko vrijeme proizvodi male montažne kućice drvenih pročelja.

Foto: Greenkub

Najnoviji model je kućica od 30 četvornih metara koju je tvrtka uredila uz pomoć dizajnerice Anne-Sophie Baryga iz studija So-Deco. Greenkub smatra da će ova kuća biti zanimljiva i svima koji u svome vrtu žele napraviti gostinjsku kućicu ili dodatni objekt za djecu.

Pored toga, kuća je vrlo zanimljiva investicija za one koji bi se željeli baviti najmom budući da su ovakve kuće tražene u prirodi ili na obali.

Foto: Greenkub

Posebnost kućice su dvije razine – u prvoj, u koju se ulazi s mini terase je dnevna zona te kupaonica i ostava, a na gornjoj je spavaća soba s izlazom na terasu koja ovisno o lokaciji, može pružati vrlo atraktivan pogled.

 

Foto: Greenkub

Interijer ima sve potrebno za stalan život dvije osobe, a estetska komponenta također je zadovoljena. Prostor je ispunjen jednostavnim i funkcionalnim modularnim namještajem i svijetlim bojama koji daju prirodan ali i šik, bezvremenski izgled.

 

Komentari