Novouređeni obiteljski stan krasi sjajno dizajniran namještaj po mjeri

Predstavljamo vam jedan od najnovijih projekata poljskog ID Studija, zanimljiv po mnogo čemu – prije svega vještom kombiniranju stilova, materijala i uzoraka te dobro osmišljenim komadima namještaja, mahom rađenih po mjeri

 

 

Nije lako dizajnerima interijera postići da stan bude moderan i trendi, originalnih detalja i komada namještaja kao i dizajnerskih rješenja a da usto svojim izgledom bude aktualan i privlačan i za 15-ak godina. Kako to sve uspješno objediniti i realizirati pokazuje primjer četverosobnog stana u Varšavi čiji projekt uređenja potpisuje ID Studio.

Riječ je o interijeru od 106 četvornih metara koji je morao doživjeti temeljitu adaptaciju da bi zadovoljio zahtjeve vlasnika – bračnog para s dvoje djece.

Foto: Id Studio/Michal Przezdzik-Buczkowski

Stan se sastoji od dnevne zone u sivo-bijelo-crnim tonovima, te triju spavaćih soba – roditeljske i dvije dječje te prostranog balkona. Dok je u glavnu spavaonicu unesena trendi tamno zelena nijansa, u dječjim sobama dominiraju neutralne sivo-bež, odnosno ružičaste nijanse.

Foto: Id Studio/Michal Przezdzik-Buczkowski

Zid koji je dijelio dnevni boravak od kuhinje i blagovanja srušen je i zamijenjen prekrasnom velikom policom rađenom po mjeri. Instaliranje police umjesto zida omogućilo je da prirodna svjetlost jače dopre do svih prostorija, prije svega mračnog hodnika.

Foto: Id Studio/Michal Przezdzik-Buczkowski

Novi moment u interijeru su i dva ogledala postavljena na oba završetka tamnog hodnika kako bi se prostor optički povećao. Dječje sobe su dizajnirane tako da odgovaraju uzrastu njihovih stanara, kao i pripadajuća kupaonica u bijelim i nježnim plavim tonovima.

Foto: Id Studio/Michal Przezdzik-Buczkowski

Unutar roditeljske spavaće sobe nalazi se i walk-in garderoba te elegantna kupaonica u tamnim tonovima.

Komentari