Prijavite se i osvojite idejno rješenje za svoju kuhinju iz snova

Nova kuhinja u kojoj je svaki centimetar prostora savršeno isplaniran, a materijali, boje, uzorci i oblik osvajaju izgledom, san je mnogih. No, taj san nije nedostižan… Dizajnerica Mirjana Mikulec i Elgrad pokrenuli su nagradni natječaj na kojem možete osvojiti idejno rješenje najomiljenije prostorije u domu!

 

 

Kuhinja je znatno više od mjesta koje nam služi za odlaganje namirnica, pripravu hrane i objedovanje. Dizajneri vole reći kako je ona srce svakoga doma i vjerujemo da bi se većina složila s ovom tvrdnjom. Za svakoga od nas ona ima i veliku emotivnu i estetsku dimenziju. Stoga smo za nju spremni izdvojiti najviše sredstava kao i uložiti truda i vremena u definiranju njezina izgleda i razmještaja svih elemenata kako bi sve savršeno funkcioniralo. I svjesni smo kako je kuhinja po mjeri optimalan odabir. No, ponajviše zbog nedostatka vremena, inspiracije i financija, stvaranje kuhinje po mjeri našeg ukusa i naših potreba ponekad godinama čeka na realizaciju.

Svjesni kako je kuhinja boljka mnogih, dizajnerica Mirjana Mikulec i Elgrad pokrenuli su nagradni natječaj u kojem će jedna osoba moći osvojiti idejno rješenja kuhinje do 15 m2 koje će joj uvelike pomoći u realizaciji iste. Idejno rješenje donosi prijedlog uređenja u suradnji s vama i uz pomoć Elgradovog asortimana – ono je spoj vaših želja te prostornih mogućnosti vaše kuhinje.

Nagrada idejnog rješenja koja će otići u ruke onoga tko ponudi najkreativniji odgovor obuhvaća:

  1. izradu tlocrta (dvije varijante)
  2. izradu pogleda reprezentativnih zidova
  3. konzultacije s izvođačima radova vezano uz izvedivost odabranog rješenja
  4. izradu nacrta
  5. prijedlog Elgradovih materijala i boje i vrste podnih, zidnih i stropnih obloga
  6. prijedlog opreme, rasvjetnih tijela i sl. i
  7. izradu 3D modela odabranog idejnog rješenja.

 

Sve uvjete i pravila natječaja možete saznati klikom na link http://bit.ly/Elgrad_i_MMI, a prijaviti na nagradni natječaj možete se na Facebook profilu InDizajn s Mirjanom Mikulec.

I ne zaboravite se na vrijeme prijaviti – prijave traju od 15. do 19. svibnja, a u nastavku pogledajte nekoliko idejnih prijedloga za uređenje kuhinje prema zamislima Mirjana Mikulec interijera!

 

 

 

Komentari