MOĆNI SAVEZNIK U KUHINJI: izradite sami ovu genijalnu policu za voće i povrće

Uradi sam, redovna rubrika emisije InDizajn pokazala nam je kako možemo sami izraditi polica za voće i(li) povrće. Odvažite se i krenite sami u avanturu stvaranja ovog praktičnog ali i dekorativnog “zdravog kutka” u svojoj kuhinji.

 

 

Kuhinju treba ispuniti praktičnim komadima koji će nam biti velika pomoć prilikom skladištenja, pripreme i kuhanja hrane. No pritom nikako ne smijemo zanemariti estetiku ovoga prostora, a istovremeno ne zatrpavati prostor nepotrebnim detaljima i dekoracijama. Najbolje rješenje je funkcionalne elemente učiniti i vizualno atraktivnima te ih uklopiti u skladnu stilsku cjelinu.

InDizajn tim u suradnji s Bauhausom pokazat će vam na primjeru izrade police za voće i povrće kako možete sami napraviti jednu takvu komponentu, koja će vam biti vjeran saveznik u funkcionalnosti ali donijeti i pregršt stila! Osim što je vrlo praktična, ova polica odlično će se uklopiti u vaš kuhinjski prostor.

 

Pogledajte prilog i odvažite se sami napraviti ovakvu policu, a u nastavku pogledajte koji su vam materijali za to potrebni te nacrt police!

 

InDizajn

 

InDizajn

 

MATERIJAL:

Drvena jelova ploča 1200x300x18mm -4 kom.

Drvena kutija š29,5 d40 x v14cm -2 kom.

Drvena kutija š29,5 d40 x v23cm -1 kom.

Drvena letvica 10x10mm dužine 1m -2 kom.

Čavlići

Vijci

 

ALAT:

Ubodna pila

Kutnik

Metar

Aku bušilica

Set za skrivene vijke

Stege

Čekić

 

 

 

 

Komentari