Kako smo osvježili i prilagodili dječju sobu tinejdžeru Maxu

Dječja soba koju dijele dvojica braće, a sada će u njoj ostati samo stariji, tinejdžer Max, u prilično je dobrom stanju, no kako u njoj nije ništa mijenjano već 10 godina, bilo ju je potrebno osvježiti i prilagoditi uzrastu

 

Djeci je u većini slučajeva, naročito kako odrastaju i žele svoju privatnost, omiljena soba u domu upravo njihova. No, njezin izgled potrebno je mijenjati tijekom godina, odnosno pratiti uzrast djeteta. Ne samo veličina kreveta i oblik ostalog namještaja, nego i odabir tapeta, boja na zidovima, zavjesa, tepiha i elemenata trebao bi se prilagoditi s vremena na vrijeme djetetovim godinama i interesima. Upravo to je bilo potrebno napraviti u sobi tinejdžera Maxa, koju dijeli s mlađim bratom. No, kako sada Max ostaje sam u sobi, može imati i veći ležaj te više prostora za radni stol i police s knjigama.

Njegova mama Jasminka prijavila je sobu na naš nagradni makeover Iznenadi me i osvojila ga, a tim Mirjane Mikulec pobrinuo se da budu zadovoljene želje i potrebe tinejdžera Maxa, koji je za vrijeme trajanja makeovera bio u školi. Jedini element koji je ostao u sobi je veliki garderobni ormar s kliznim vratima, koji je vrlo praktičan te u dobrom stanju, pa su ga vlasnici odlučili zadržati.

Što je sve mijenjano u sobi i kako je tekao cijeli proces preobrazbe, pogledajte u video prilogu!

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

Komentari