7 inspirativnih spremišta za cipele s Instagrama

Kad je riječ o cipelama, većina će se žena složiti da uvijek u ormaru ima mjesta za još jedan par.

Ormar Carrie Bradshaw jedan je od onih koje bi mnoge od nas poharale, no što ako zaista nemamo mjesta za još jedne genijalne cipele? Možda i nemate walk in ormar, ali uz malo inovativne organizacije, pronaći ćete savršeni sistem za svoj prostor i mjesto za još jedan par.

Donosimo vam stoga pregled sedam spremišta za cipele; od malih u DIY formi do onih za prave obožavateljice ovog modnog fetiša.

Foto: Darko Mihalić

Želite li spremište za cipele koristiti i kao policu za odlaganje sitnica koja može biti i u nekom drugom prostoru, osim na ulazu i u hodniku; savjetujemo jednostavne police ispunjene kutijama različitih materijala, poput ovih minimalističkih polica u kombinaciji drveta i jutenih košara.

Ukoliko ste pak spremni zarolati rukave i napraviti jedan DIY projekt; ovo je idealan izbor za vas. Jednostavne drvene police od letvi omiljeni su proizvod ovakvog tipa, a možete ga i bojom prilagoditi prostoru.

Elegancija i minimalizam u jednom izbor su koji će uljepšati svaki prostor. Odlučite li se na zidne police, zatvorenih fronti, nećete pogriješiti, a uvijek ćete ih moći iskoristiti i za pozicioniranje ukrasnih detalja kojima ćete dodatno uljepšati prostor.


Ljubitelji industrijskog stila, svoj će cipelar možda pronaći na sajmovima već upotrjebljenih predmeta. Popularni školski i tvornički ormari u prostor unose duh originalnosti, a uz malo boje lako će se prilagoditi bilo kojem stilu.
https://www.instagram.com/p/BRlBRy9DwBU/

Imate li dovoljno prostora za postavljanje ormara, ovisno o rasporedu, možete se poigrati postavljanjem onih koji su kombinacija ladičara i otvorenih polica. Time ćete u sobu unijeti osjećaj popularnog walk in ormara.

Klasična klupica za obuvanje praktičan je izbor, a premda je najčešće u drvenoj varijanti, izborom materijala za oblaganje i kutija za skladištenje može biti zanimljiv detalj kojim ćete stvoriti impresije već na samom ulasku u dom.

Za kraj jedna originalna ideja. Skriveni pretinac za cipele u tabureu? Zašto ne?

An elegant shoe storage idea! #shoestorage #iloveshoes #shoeaddict

Objavu dijeli Shoes Unlimited Australia (@shoesunlimitedaustralia)

Komentari