Makeover: dnevni boravak i blagovaonica po mjeri ljubitelja klasike

Kod stanova u novogradnji obično nema puno potrebnih intervencija, raspored prostorija odgovara vlasnicima i ostaje samo onaj najljepši dio – opremanje. Tako je bilo i u ovom slučaju. Bračni par pred naš je tim postavio zadatak opremanja dnevnog boravka i blagovaonice od 22 kvadrata.

Ljubitelji klasike i jednostavnosti, vlasnici nisu željeli eksperimentirati s izgledom interijera, a boje koje su htjeli u prostoru su nijanse sive i plave.

5 razloga zašto je siva idealna boja za vaše zidove

 

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Kada se u prostoru nalaze dvije prostorije, kao što su u ovom slučaju blagovaonica i dnevni boravak, a nerijetko se u kombinaciji nađe i kuhinja ili radni prostor, važno je sve zone povezati stilom i koloritom – paleta koju odaberete mora se ponavljati u svim dijelovima. U suprotnom bi sve moglo djelovati neusklađeno i nabacano.

Makeover blagovaonice i dnevne sobe bojom!

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Kako biste postigli skladan izgled, osobito ako prostor opremate gotovim komadima namještaja, predlažemo da odaberete jedan ključni komad oko kojeg ćete “graditi” ostatak interijera. U ovom je to slučaju blagovaonski stol koji dominira prostorom, ali u kombinaciji s ostatkom djeluje skladno.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Na koncu, cijeli prostor začinite s nekoliko detalja i imate recept za skladan, udoban interijer.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Kako vam se svidio makeover dnevnog boravka i blagovaonice? Recite nam u komentaru!

Komentari