7 najljepših dnevnih boravaka na Instagramu

Iako je konkurencija prilično jaka, odabrali smo sedam dnevnih boravaka koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Tražite li inspiraciju za opremanje svog dnevnog boravka, na pravom ste mjestu, ovi blogeri i vlasnici predivnih stanova sasvim će vam sigurno dati barem jednu ideju.

1. @mrscarlissa

Mlada Dankinja svakodnevno oduševljava fotografijama svog doma, a posebno dnevnim boravkom koji je školski primjer sklada, estetike i topline.

2. @interiorbysarahstrath

Sa sjevera Europe dolazi i mlada Šveđanka Sarah čiji dom svakodnevno inspirira tisuće svojih followera. Sarah redovito mijenja detalje u domu, osobito u vrijeme blagdana pa osim što će vas inspirirati na proljetno ili zimsko dekoriranje doma, svakako će vas uvjeriti da za promjenu u domu doista nije potrebno puno.

3. @wonen_bij_chantal

Nizozemska influencerica i ljubiteljica interijera obožava spajati industrijski i skandinavski stil, o čemu svjedoče fotografije njenog doma. Na Instagramu je prati oko 90 tisuća followera, a njena je kuća prava inspiracija mnogima koji traže način kako spojiti nespojivo.

Happy Saturday 🖤 Wij vertrekken zo richting vrienden. Gezellig bijkletsen. Fijne middag/avond!

Fotografiju objavljuje ☆interiorjunkie☆ (@wonen_bij_chantal)

4. @nr13b

Elegantan i stylish dom mlade Norvežanske Siv  posebno oduševljava ljubitelje crno-bijelih interijera. Siv posebnu pažnju pridaje detaljima i materijalima pa tako dom njene obitelji nikada ne izgleda hadno i monotono.

5. @_finntage

Izvor inspiracije za ljubitelje eklektike svakako je blog  FinnTage – kombiniranje vintage i retro komada s pokojim trendi i suvremenim detaljem Sandrin je recept je za originalan i osebujan interijer, a posebno upečatljiv je dnevni boravak.

6. @fijninhuis

Marian je ljubiteljica zelene boje pa se tako različite nijanse njene omiljene boje protežu kroz čitavi stan. Ova majka troje djece njeguje prepoznatljiv stil kombiniranjem komada inspiriranih stilom iz 50-ih i 60 godina te mnoštva detalja kao što su biljke, vaze, slike, jastučići i slično.

 7.

Fijne zondagavond!🍃🍁🍂 #greenhome

Fotografiju objavljuje Marian (@fijninhuis)

7. @theobert_pot

Theo-Bert je tridesetjednogodišnji grafički dizajner koji je svoju ljubav prema inteirjerima pretočio u blog thenicestuffcollector.com. Osim lijepim stvarima, kao što kaže naziv bloga, mladi Nizozemac koji živi u Haagu čitatelje svakodnevno uveseljava slikama svog doma. Njego je dnevni boravak inspiriran starim skandinavskim interijerima, o čemu posebno svjedoči mnoštvo rozeta i štukatura.

Vanmiddag de boel verschoven, happy new livingroom 😉👊😃 Fijne vrijdagavond !

Fotografiju objavljuje theobert_pot (@theobert_pot)

Komentari