Unuk bake Ljubice sada će napokon uživati u svojoj sobi koja je doživjela pravo osvježenje

Emisija InDizajn nastavlja s uređenjem životnih prostora svojih gledatelja. U suradnji s partnerom Meblo Tradeom, ovaj puta je tim dizajnerice Mirjane Mikulec iznenadio Ljubicu, koja je prijavila spavaću sobu svog unuka.

 

 

Gospođa Ljubica prijavila se na naš nagradni natječaj i osvojila besplatan makeover sobe svoga unuka koja je trenutačno nedorečena i pomalo bezlična! Stari krevet, nedostatak ormara i zidovi koji dugo nisu obnavljani, sobu čine neprivlačnom, a preuređenje će joj udahnuti novi život. Dio namještaja će se zadržati te soba upotpuniti novim komadima.

 

PRIJE

Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Sve potrebno za preuređenje Mirjana Mikulec i njezin tim pronašli su u Meblo Tradeu u Maksimirskoj. U staru spavaću sobu stiže napokon ormar, novi, širi krevet te noćni ormarić. No, to nipošto nije sve od novima koje će ova soba doživjeti u svega osam sati makeovera! Potrebni su još neki elementi da bi prostorija bila stilski kompletna.

Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

 

“Prije namještaja, potrebno je bilo urediti bazu sobe. Najprije smo popraviti male nedostatke na zidovima, a nakon toga se krenulo s postavljanjem štukatura. Da bi se ovaj mali prostor razigrao, odlučili smo ga obojiti u dvije nijanse zelene. Budući da je soba viša od standarda, strop smo obojili tamnije zeleno kako bismo vizualno smanjili visinu i dobili skladniji izgled prostorije. Također, i ovom prostoru malo smo se odmaknuli od standardnih dizajnerskih rješenja. Tako će platno unutar štukatura prostoru dati zanimljiv izgled, a objedinit će boje u sobi”, napominje Mirjana.

 

POSLIJE

Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

 

Odabran je bijeli ormar ravnih linija koji se neće previše isticati, a pristajat će uz komodu koja je zadržana. Umjesto dosadašnjeg uskog kreveta, odabran je onaj širok 120 centimetara koji ima ladice za spremanje, a tu je i novi madrac.

Kako više nema potrebe za radnim stolom, ormar je smješten na manji zid uz vrata, a do njega se smjestila postojeća komoda. Krevet je smješten na suprotni zid, čime se pročistio središnji dio prostorije i ostavilo dovoljno mjesta za kretanje.

Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

 

 

 

 

 

 

Komentari