Komadi uz koje će vaš balkon ili vrt postati neodoljiva oaza mira i stila

Vrijeme je da se vaš dnevni boravak preseli na otvoreno – vrt, balkon ili terasu. Da bi ugođaj odmora u ovoj vašoj novoj oazi bio potpun, treba je učiniti funkcionalnom, ali i estetski zanimljivom cjelinom. Nabavka namještaja je prvi korak ka tome…

 

Vrtovi, balkoni i terase dolaskom lijepog vremena postaju naši dnevni boravci i blagovaonice na otvorenom. Tu provodimo većinu svoga slobodnog vremena, uživajući u tišini ili pak dobrom društvu, u pogledu na zelenilo i okoliš, udišući svježi zrak i odmarajući se nakon napornog dana… Mnogi od nas upravo zato jedva čekaju vikende ili pak kasna popodneva i večeri u radnom tjednu, da se mogu opustiti u svojoj oazi na otvorenom.

No, prije nego uđemo u taj neodoljivi ljetni ritam, potrebno je ovaj dio eksterijera dovesti u red. Nakon što mjesecima nisu bili u uporabi, naši vrtovi, balkoni i terase trebaju makeover jer sve opet treba oživjeti. Želite li otvoriti novu sezonu života na otvorenom, neka to bude u novom sjaju!

 

 

Promo

 

Namještaj od paleta osvaja i eksterijere

I kada imate većinu namještaja, uvijek je potrebno, nakon čišćenja i sređivanja vrta i zelenila, nešto doraditi – pobojati, lakirati, popraviti, posaditi novo sezonsko cvijeće i začine, ali i obnoviti ili kupiti novi komad namještaja ili pokoji detalj. Oni koji imaju više kvadrata na svom dnevnom boravku na otvorenom, mogu si priuštiti ne samo više dekoracija nego i funkcionalnih komada koji nude veću dozu hedonizma.

Više hedonizma i ugode ne znači nužno i više novaca. Primjerice, sjedeći namještaj od paleta – fotelje, sofe i kutne garniture, osim što su atraktivnog izgleda, prihvatljive su za svačiji džep, a tekstilne komponente za sjedenje daju im dašak luksuza. Ovakav namještaj dobar je odabir i za eksterijere koji nisu natkriveni jer se dio za sjedenje može odvojiti od drvene konstrukcije i pospremiti na suho. Ako imate mjesta na terasi, nabavite plastične ili metalne kutije u koje ćete ih spremiti.

 

Promo

 

Nova doza uživancije i hedonizma: viseća fotelja i krevet

Dnevni boravak na otvorenom jako voli trendove, pa je dobro prilikom opremanja razmišljati i u tom smjeru. Veliki hit u eksterijerima su viseće fotelje i kreveti. Na njima će uživati cijela obitelj jer može biti i mjesto za igru, a djeca će k tome na njima pronaći i svoj mir kada žele otići na popodnevni odmor.

Dodatni benefit ovakvog namještaja je što je sklopiv tako da vam neće predstavljati problem njegov skladištenje tijekom zimskih mjeseci. Usto je vrlo lagan i lako prenosiv. Moći ćete ga, shodno potrebama, prenositi u razne kuteve svoga produženog dnevnog boravka.

Ove neodoljive i originalne dodatke vašem eksterijeru, kao i ostali vrtni namještaj – stolove, stolce, naslonjače, ležaljke, suncobrane i praktične detalje koji su i savršen estetski dodatak možete već danas naručiti na Premium.xl

Zavirite u njihov izlog proizvoda i inspirirajte se!

 

Promo

 

Promo

 

PROMO ČLANAK

 

 

Komentari