BEZBRIŽNO GRIJANJE: evo kako možete ravnomjerno utopliti svoj dom

Želite li grijati svoj dom na način koji je jednostavan za korištenje i donosi puno udobnosti, a istovremeno ravnomjerno zagrijava prostor i energetski je učinkovit? Tada je suvremena tehnologija Ekosen infracrvenog sustava grijanja pravi izbor.

 


Suvremeni domovi, bez obzira u kojem klimatskom području se nalazili danas su nezamislivi bez grijanja kojim će se biti jednostavno koristiti i koje će ravnomjerno zagrijati prostor. Takvo grijanje odgovor je na moderni način života u kojem nemamo vremena za pripremu ogrjeva i čekanje da se prostor zagrije.

Pored toga, želimo se, kada umorni dođemo kući nakon posla i ostalih obaveza, opustiti i osjetiti ugodno i bezbrižno u svoja četiri zida. I to baš u svakom njegovom kutku! Zato je bitno da sustav grijanja kojeg imamo ravnomjerno zagrijava prostor.

To smo pronašli u Ekosenovom sustavu grijanja praktičnim i modernim IC panelima.

Foto: Ekosen

IC paneli brzo i ravnomjerno zagrijavaju prostor

Ekosen paneli predstavljaju jedinstven način grijanja koji radi na bazi infracrvenog zračenja. To je potpuno siguran i prirodan način grijanja, poznat po iznimnoj učinkovitosti i visokoj razini udobnosti koju donosi. Infracrveni paneli griju predmete i ljude u prostoriji, ali ne i zrak, kao što to rade klasični radijatori.

Budući da se toplina prenosi izravno na predmete u prostoriji, a ne na zrak koji potom mora zagrijati predmete, prostorija se brže zagrijava i toplina se ravnomjerno raspoređuje. Time se uklanja vlaga i plijesan u prostorijama. Istodobno ne isušuju zrak, smanjuju stvaranje prašine i blagotvorno utječu na zdravlje i dobrobit.

Foto: Ekosen

Jednostavan za korištenje i pruža ugodnost

Infracrveno grijanje je vrlo jednostavno za korištenje. Paneli se montiraju na strop ili zid, a njima se može daljinski upravljati pomoću naprednog regulatora grijanja i mobilne aplikacije. Time se Ekosen paneli mogu u potpunosti prilagoditi vašim potrebama u pogledu temperature i vremena rada, a vi dobivate veću lakoću i potpunu kontrolu nad grijanjem vašeg doma.

Paneli nemaju potrošnih dijelova, tako da nema potrebe za održavanjem i mogućnost kvara je minimalna. Uz pravilnu uporabu, Ekosen vam pruža najveću moguću udobnost dugi niz godina.

Foto: Ekosen

Priča korisnika IC panela: teretana umjesto kotlovnice

Infracrveno grijanje ne zahtijeva bojler ili kotlovnicu za rad, a paneli zauzimaju vrlo malo prostora. To vam ostavlja više prostora i, zahvaljujući jednostavnosti korištenja, više vremena za aktivnosti u kojima uživate.

Obitelj uspješnog ultramaratonskog biciklista Davida Rihtariča prije nešto više od dvije godine uselila je u novu kuću, a grije se isključivo na infracrvene panele Ekosen. Za njih su se odlučili nakon pomnog razmatranja i usporedbe s drugim sustavima grijanja. Računica je pokazala da nemaju konkurenciju.

“Omiljeni kutak mi je u podrumu, gdje umjesto kotlovnice imam prostoriju za biciklizam. Tamo imam sve bicikle i opremu, trenažer s računalom, televizor za zimske treninge te pehare i suvenire s utrka“, otkriva David Rihtarič.

Foto: Ekosen

IC grijanje u kamp kućici i restoranu

Zadovoljni ugodnom toplinom i niskim troškovima, on i obitgelj odlučili su se i za infracrveno grijanje u kamp kućici te se sada griju na zimskim putovanjima bez straha od curenja plina. Svoj restoran opremili su i Ekosenovim pločama i naišli na oduševljenje gostiju.

“Uz jednostavno upravljanje i mogućnost podešavanja temperature, Ekosen pruža zaista ugodan i pristupačan način grijanja”, kaže ultramaratonac David Rihtarič, koji osim sportskog talenta ima i više nego očit talent za opremanje doma, pošto je sam nacrtao sve ideje za kuću i ispunio njima cijelu bilježnicu. / Foto: Ekosen

Iznimna energetska učinkovitost

Zbog posebnog načina rada, infracrveni paneli su energetski vrlo učinkoviti u usporedbi s tradicionalnim sustavima grijanja. Svojom tehnologijom grijanja mogu uštedjeti puno energije, što je odlična vijest za vaš novčanik i okoliš.

Ekosen je također razvio inovativan regulator grijanja, koji omogućuje iznimnu fleksibilnost i osigurava da grijanje postane još lakše i ugodnije te energetski učinkovitije.

Foto: Ekosen

Uz bezbrižno grijanje koje omogućuje Ekosen sustav, tu je i briga za svjetliju budućnost prirodnog okoliša. U Ekosenu teže ljepšem svijetu, omogućuju visoku energetsku učinkovitost i održivu budućnost našeg planeta.

“Odaberite grijanje budućnosti uz Ekosen panele jer zajedno možemo učiniti svijet boljim mjestom”, poručuju nam iz Ekosena.

Foto: Ekosen

Ekosenovi stručnjaci za infracrveno grijanje dostupni su na broju telefona 091 111 02 50.

Možete ih posjetiti u Zagrebu na adresi Jaruščica 11, a više informacija i prijava za mjerenje: www.ekosen.hr

Foto: Ekosen

 


PROMO

Komentari