Čarobni vrt i terasa poznate blogerice: različiti sadržaji u divnoj harmoniji

Nedavno smo pokazali dom u kojem živi poljska blogerica Angelika sa suprugom i sinom, a sada ćete imati priliku zaviriti u eksterijer njihove kuće. Riječ je o vrtu koji se sastoji od terase, sjenice, travnjaka i povrtnjaka

 

 

Kvadratura od 50 četvornih metara bila je dovoljna da u svome vrtu kuće u Poznanju blogerica Angelika zadovolji sve svoje želje. Iz dnevnog boravka njezine kućice u nizu u kojoj živi sa suprugom i sinčićem, izlazi se na vrt u kojem osim terase s podestom, postoji i sjenica, povrtnjak i travnjak kojeg krase dvije ljuljačke. Svoj vrt Angelika, koji često mijenja svoj izgled, a najčešće u vidu dekoracija, voli pokazivati pratiteljima na blogu @angie.house.

Foto: @angie.house

O njezinom domu pisali smo u intervjuu koji smo objavili nedavno OVDJE, a sada vas vodimo u njezin čarobni vrt u kojem se isprepliće nekoliko funkcija. Izlazak u eksterijere iz dnevne sobe odmah vodi na terasu zamišljenu kao dnevni boravak sa sjedećom garniturom, klub stolićem i cvijećem. Kako bi se što manje prljavštine unosilo u kući i kako bi taj dio bilo lakše održavati, Angelika i njezin suprug odlučili su ga obložiti drvenim deckingom.

Foto: @angie.house

Drugo mjesto za druženje je mali paviljon napravljen od drvenih lamela, poput onih za pergolu i podom od betonskih kocki koji je zamišljen kao blagovaonski dio, u kojem obitelj za vrijeme sunčanih dana voli objedovati. Mali dio vrta zauzima i mini povrtnjak koji blogerica namjerava proširiti u skorije vrijeme jer je uvidjela da joj sadnja vlastitog povrća itekako uspijeva.

Foto: @angie.house

Ostatak vrta čini travnjak na kojem najviše vremena provodi njezin sin u igri te na ljuljački. Glavna atrakcija travnjaka ipak je velika ljuljačka u kojem Angelika provodi vrijeme čitajući.

Komentari