Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /home/indizajn/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52

Zidovi u kupaonici

Osim bojenja zidova bojama na bazi vode ili ulja, u kupaonicama su zidovi često čitavi ili djelomično pokriveni keramičkim pločicama. Tu je i mogućnost postavljanja drvenih obloga te sve traženijeg prirodnog ili sintetičkog kamena. Ako volite pratiti trendove, umjesto pločica preporučamo postavljanje mozaika koji je  posebno zanimljiv u estetskom smislu.

Mise en page 1
Mramorni zidovi će uvijek dati maksimalnu dozu luksuza, a u trendu su i plastične ili papirnate tapete sa specijalnim premazima koji omogućavaju njihovo postavljanje u vlažne prostore poput kupaonica. Dakle, riječ je o posebnim tapetama namijenjenim  isključivo za kupaonice, pa svakako pazite da ih ne zamijenite s običnima. U trendu su i zidovi presvučeni ogledalima, staklom te keramičkim pločicama koje imitiraju ciglu.

Mise en page 1

Mise en page 1Tu su i granit, terakota, a kao posebno dobar dekor na zidovima poslužit će i široka paleta izbora dekorativnih kupaonskih naljepnica.
Prilikom konačnog odabira zidnih obloga dobro se savjetovati  sa stručnjacima koji će ukazati na (ne)oportunost njihova postavljanja – ovo posebno vrijedi sumnjate li da će neki materijal, poput primjerice određenih vrsta drva, dobro podnositi paru i vlagu koja je u kupaonicama neizbježna. Isto vrijedi i za obavezno angažiranje provjerenih izvođača radova, koji će jamčiti kvalitetno postavljanje određenih zidnih obloga.

Komentari