Višenamjenski namještaj za mali stan s puno stila: komadi koji će stati i u najmanji dom!

Mali stanovi su uvijek poseban izazov za njihove vlasnike, kao i za dizajnere i stiliste interijera. Ono što treba imati na umu su praktični komadi namještaja koji imaju više funkcija.

“Moja kućica, moja slobodica!”, koliko ste samo puta čuli tu izjavu? Da bi to zaista i bilo tako, potrebno je svoj mali kutak urediti tako da nam bude ugodan i praktičan. Kako to postići u malom stanu? Pronašli smo nekoliko praktičnih komada u Kare Hrvatska – koji će dati pravi stilski potpis vašem interijeru.

 

1. SOFA NA RAZVLAČENJE

Ako ste ograničeni prostorom ne morate biti ograničeni stilom! Izaberite neku od modernih sjedećih garnitura koje jednako dobro funkcioniraju u dnevnoj varijanti, a mogu se pretvoriti i u udoban krevet.

Foto: Sjedeća sofa na razvlačenje / Sofa Bed Milchbar Mauve, Kare, 7.929,00 kn

 

2. MODERAN PRODULJIVI STOL

Dovoljan vam je jedan praktičan stol koji će se prilagoditi svim situacijama. Ako vam dolaze gosti na večeru, samo ga razvucite. Ako trebate dodatan radni kutak, samo dio stola pretvorite u uredski prostor. Puno je pozitivnih elemenata kod nove generacije stolova za razvlačenje, a nama se sviđa jednostavan suvremeni dizajn koji se može uklopiti u svaki interijer.

Foto: Produljivi stol / Extension Table Amsterdam White 160 (40+40) x 90 cm, Kare, 10.309,00 kn

 

3. TRENDI PARAVAN

Ponekad vam jednostavno treba više privatnosti, a najbrži način da to postignete je paravan. On može imati više funkcija, tako da osim što ćete dobiti posebno izdvojen stylish kutak, u Kare-u smo pronašli i verziju u ogledalima tako da ćete u isto vrijeme dobiti i pregradu koja će vizualno povećati sam prostor.

Foto: Paravan s ogledalima / Room Divider Curve, Kare, 5.229,00 kn

 

4. PRENOSIVI BAR / ŠANK / ORMARIĆ

Ako volite druženja kod kuće, svakako će vam dobro doći ovakav multifunkcionalan ormarić… Kada ga ne koristite kao kućni bar, odličan je stolić u vašem domu. Bar može biti i sklopivi ormarić, poput ovoga dolje.

Foto: Ukrasni kovčeg 2u1 / Wardrobe Trunk Bar Colonial, Kare, 13.239,00 kn

 

5. POMOĆNI STOLIĆ

Dodatni stolić uvijek nam dobro dođe, bilo za odlaganje sitnica, kao stalak za cvijeće, kao dodatni stolić za grickalice i piće kada nam dođe društvo… još je bolje kada pomoćni stolić ima kotačiće, tako da ga je i lakše prebaciti s jednog mjesta na drugi.

Foto: Pomoćni stolić / Tray Table Classy Gold, Kare, 1.899,00 kn

 

6. NEKI NOVI POLIČARI

Ni police za knjige nisu što su nekada bile… dizajneri su osmilili vrlo praktične police koje se mogu samo nasloniti za zid. Tako ćete uštedjeti prostor, a sve vaše omiljene knjige ili časopisi bit će vam nadohvat ruke.

Foto: Poličar / stalak za novine Exposition 174cm, Kare, 2.379,00 kn

 

7. UKRASNO OGLEDALO 2u1

Ogledalo ima višestruku funkciju u interijeru, a još ako je osvijetljeno, onda može imati i funkciju ambijentalne rasvjete.

Foto: Zidno LED ogledalo / Mirror Flash LED Ø 60 cm, 3.569,00 kn

 

8. DEKORATIVNA RASVJETA

Osvjetljenje je ključno u interijeru, a u malom prostoru dobro je birati modele koji su praktični i lijepi. Podna lampa koja ne zauzima puno mjesta, posebno ako je zanimljivog dizajna, bit će prava stilska točka na “i” u interijeru.

Foto: Podna lampa / Floor Lamp Bello Sette, Kare, 3.169,00 kn

Promo

Komentari