Pogledajte primjere u našoj galeriji, a prije toga saznajte kako možete ovakve komade kombinirati s drugim elementima u interijeru.

Foto: Simone Haag

SVESTRANOST JE BITNA

Kada je riječ o uređenju interijera, svestranost odnosno kombiniranje različitih stvari je vrlo bitno. Prirodni materijali su pametan izbor, zahvaljujući svojoj sposobnosti da se lako miješaju i usklađuju. S laganim tkanim uzorkom i jednostavnom, organskom atmosferom koju nude, komadi izraženi sa španjolskom trskim izvrstan su način za unošenje atraktivne teksture u prostor.

Foto: Julia Robbs

STVORITE KONTRAST

Kada stilizirate sa španjolskom trskom, dodavanjem tamno smeđih ili crnih naglasaka stvara se oštar izgled visokog kontrasta koji djeluje čisto i sofisticirano. Metali u crnoj boji, tamno drvo ili odvažna umjetnost (fotografije, slike, grafike) susreću se s lakoćom trske i stvaraju izvrstan osjećaj vizualne drame.

Foto: Studio Kennon

AKO ŽELITE MONOKROMATSKI

Nekima su ne samo boje nego i kontrasti s crnim ili metalnim akcentima previše, pa se žele zadržati na jednoj boji. Za jednostavan monokromatski izgled nadahnut minimalizmom, skandinavskim stilom ili japandijem, uparite komade od trske s drugim prirodnim materijalima, poput svijetlog drva ili svijetle kože. Zajedno, ove komplementarne nijanse stvaraju lagan, jednostavan izgled dok zadržavaju atraktivnu teksturu.

FOTO: PINK AND BIRD

MIX & MATCH