Sami uređujete dom? Ovo su aplikacije na mobitelu uz koje ćete si olakšati posao

Pomoć pri uređenju doma uvijek dobro dođe. Zahvaljujući razvoju tehnologije, danas postoje razne aplikacije koje nam upravo u tome pomažu.

 

Ljubitelji uređivanja interijera, bilo da je riječ o profesionalcima ili kreativnim amaterima, danas se jednostavnije nego ikada prije mogu  poigrati mogućnostima uređenja svog doma.

Kare-Joy of living besplatna je aplikacija koja ima mogućnost izrađivanja 3D vizualizacije doma kakvog priželjkujete tj ROOM PLANNER dok druga opcija PRODUCT LIVE VIEW omogućava da razne komade namještaja uklopite u svoj dom. Aplikacija je trenutno dostupna samo na App Storeu.

Aplikacija za uređenje doma Foto: Ikea

Slično funkcionira  i aplikacija Ikea Place, dostupna na App store kao i na Google Playu. Omogućuje vam da unutar svog prostora virtualno smjestite proizvode u ponudi tako da jednostavno usmjerite kameru mobitela prema željenom proizvodu.

Aplikacija nudi 3D modele u stvarnoj veličini tako da možete dobiti ispravan dojam te kako bi pristajao vašem interijeru.

Aplikacija pomoću koje možete ‘skenirati’ bilo koji tlocrt Foto: Magicplan

MagicPlan App će vam svakako biti korisna aplikacija uz pomoć koje ćete na jednostavan način dobiti tlocrt.

To je i baza od koje kreće svako uređivanje interijera, a uz pomoć kamere na svojem mobitelu ‘skenirajte’ svoj prostor i ubrzo ćete dobiti tlocrt sa svim potrebnim stavkama i u željenom mjerilu. Osim toga, postoji mogućnost i da sve prebacite u 3D prikaz pa možete dobiti realniju sliku samog interijera.

Škola za dizajn interijera Mirjane Mikulec Foto: John Pavlish

Ako se pak želite okušati i naučiti više o dizajnu interijera, onda svakako saznate više o školi za dizajn interijera jer već sljedeće godine i vi možete imati novo zanimanje – stilist interijera.  

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec Foto: Mario Poje

Možda vam se sve ovo ipak prezahtjevno, pa možete i zatražiti uslugu u studiju Mirjane Mikulec gdje će vam poznata dizajnerica sa svojim timom arhitekata smisliti najbolju opciju za vaš interijer.

Komentari