PRIJE I POSLIJE: pogledajte fantastične transformacije dnevnog boravka!

Kada ste u svijetu interijera, nema većeg uzbuđenja nego vidjeti rezultate renovacije! Ovoga puta vas vodimo kroz inspirativne dnevne boravke, a možda baš neki od njih i vas inspirira na promjenu u vlastitom domu. 

 

 

Renovacije uvijek nose puno posla, uloženog vremena i živaca, no kada vidite finalne rezultate, sve zaboravite! Arhitektonski V+ Studio osmislio je nekoliko rješenja i odličnih ideja kako potpuno isti prostor, ne mijenjajući njegov tlocrt, možete pretvoriti u potpuno drugačiji dnevni boravak.

 

TRANSFORMACIJA #1 

Veliki prozori omogućuju puno svjetlosti, tako da se prozračnost htjela i zadržati u finalnom dizajnu interijera. Odabrani su prirodni elementi poput drvenog stola i stolaca, dok je u fokusu neutralna siva sjedeća garnitura L oblika. Tepih živahnih boja i slike na zidu oživjele su interijer, te vizualno razdvojile prostor.

Foto: V+ Studio

 

TRANSFORMACIJA #2

Iako na prvi pogled posebno izdvojen zid i visoki stropovi izgledaju kao pravi izazov u uređenju interijera, oni su se sjajno uklopili u moderan dom. Visina se dodatno naglasila visilicama iznad stola u blagovaonici, dok je zid poslužio kako sjajna pregrada od dijela za opuštanje u dnevnoj sobi.

Foto: V+ Studio

 

TRANSFORMACIJA #3

U prvotnoj postavi interijera sav je fokus bio na radijatoru – što je, složit ćete se, potpuno neprivlačna slika. No, kako promijeniti fokus? Ubacite nekoliko toplih modernih elemenata poput sive sofe čistih linija, mekog tepiha neutralnih nijansi te modernih grafika na zidu, potpuno će transformirati cijelu prostoriju. Čak se uklopio i stari radijator!

Foto: V+ Studio

 

TRANSFORMACIJA #4

Kada imate ovako lijep pogled, onda vam ne trebaju ni prozori! Naglasak u ovom interijeru bilo je odvojiti dva glavna prostora za druženje – opušteniji sa sjedećom garniturom, te malo formalniji s posebnim stolom za obiteljska okupljanja. Paleta boja je prilično neutralna, ali elegantna.

Foto: V+ Studio

 

TRANSFORMACIJA #5

Tradicionalan stan neutralne palete boja, u samo nekoliko je koraka postao fantastičan! Tamni elementi dodali su na luksuznosti, baš kao i stakleni stolić sa zlatnim nogicama, a novi drveni pod dao je stilski potpis modernom domu.

Foto: V+ Studio
Komentari