EKSPLOZIJA BOJA: zavirite u interijer prepun boja u kojem je svaki kutak pomno osmišljen

Miranda Makaroff je modna dizajnerica, DJ-ica i glumica, a danas vas vodimo u njezin šareni stan u Madridu

 

 

Miranda dolazi iz umjetničke obitelji pa je kako kaže imala sreću da je odrasla u okruženju u kojem je umjetnost bila nešto vrlo poželjno i prihvaćeno. Ta kreativnost prati je na svakom koraku i danas, a to  je vidljivo i iz uređenja njezinog stana.

 

Miranda obožava boje, a naročito plavu u kombinaciji s bojom lososa i narančastom. Oduvijek je htjela namještaj u veselim bojama koje podsjećaju na topla karipska mjesta.

 

FOTO: Arquitectura y Diseno

 

 

U prošlosti je skupljala keramičke  porculanske figurice, no sada su joj najdraži predmeti geometrijskih linija i lijepih boja.

 

FOTO: Arquitectura y Diseno

 

 

 

 

Jedna od dugogodišnjih želja joj je bila potpuno ružičasta prostorija, a nedavno je to i ostvarila. „Bio je to san! Ružičasti tepih, ružičasti zidovi, ružičasti strop, ružičasti ormarići i ružičasti krevet.“

 

FOTO: arquitectura y Diseno

 

 

Dekoracije i neke od komada nabavljala je na putovanjima, a kaže kako ono što želi, traži s velikom strašću i entuzijazmom. Želja joj je jednog dana imati i malu kuću s vrtom, a ono što nikako ne voli je stari namještaj od tamnog drva ili nepraktični raspored.

 

FOTO: arquitectura y Diseno

 

 

 

Komentari