BOŽIĆNE DEKORACIJE 2019: trendovi i inspiracije za najljepše doba u godini

Kao što je to slučaj u modnoj industriji, svake sezone veliki brendovi predstave svoje kolekcije. Ništa drugačije nije i u svijetu interijera, pa tako su neki od najpoznatijih imena predstavili svoje viđenje za ovogodišnje božićne blagdane.

 

 

Već smo vam pokazali božićnu kolekciju H&M Home, a sada je bajkovitu atmosferu s obiljem prirodnih dekoracija predstavila i Zara Home. Odlična kombinacija klasičnih komada namještaja, kamina i velike božićne jelke, razigrali su moderni detalji poput cvjetne instalacije iznad stola, kreveta, kao i vjenčića na prozorima. Ubacite nekoliko figurica, lampica i zvončića i imat ćete sasvim posebnu dekoraciju!

Foto: ZARA HOME

 

Foto: ZARA HOME

 

Ako ste ljubitelji švedskog dizajna, onda ćete zasigurno naći nekoliko novih zanimljivih ideja u IKEA božićnoj kolekciji. U bijelim interijerima tako će blagdanskoj atmosferi doprinijeti bor i jela, ali i u kombinaciji s drugim cvijećem i grančicama. Neupareni stolci različitih boja razigrat će cijelu priču u bijelom interijeru, a svijeće i lampice dati na toplini.

Još kad sve zamiriši po keksićima s đumbirom i finom čaju s cimetom…

Foto: IKEA

 

Foto: IKEA

 

Foto: IKEA

Zanimljive ideje za dekoracije pronašli smo i u američkom lancu Target. Pripremite najljepše čarapice, objesite na kamin, nabacite jastučiće sa zimskim dekorima… a ništa ne može proći bez svjetlećih lampica koje se mogu staviti gdje god poželite – na stolić, mini boriće, ukrasne zvijezde… budite kreativni!

 

Foto: Target

 

Foto: Target

 

Komentari