USUSRET OSCARU: Bradley Cooper ima dom s jednim od najzelenijih vrtova koje ste vidjeli

Zadivljujuća vila u Kaliforniji u kojoj je poznati glumac Bradley Cooper nominiran za Oscara proveo dva desetljeća prošle godine pojavila se na tržištu za s 2,3 milijuna dolara.


Nekadašnja obalna oaza s dvije spavaće sobe Bradleya Coopera, glumca kojeg poznamo iz filmova ‘Zvijezda je rođena’, ‘Mamurluk’, ‘U dobru i zlu’ i koji je sada nominiran za Oscara za ulogu u ‘Maestru’, okružena je zelenilom i visokom živicom obrubljenom ogradom, što ovoj nekretnini daje ekskluzivan ugođaj i privatnost koju sve zvijezde traže.

Luxury Level

Slavna filmska zvijezda na uređenju kuće radila je s renomiranom dizajnericom interijera Santillanom de Chanaleilles kako bi stvorili prostor s naglašenom prirodnošću i sirovom estetikom za razliku od mnogih vila na Zapadnoj obali.

Ova klasična kuća s drvenim podovima i usklađenim stropom moderna je mješavina dizajna otvorenog koncepta i života na kalifornijskoj obali.

Luxury Level

Iako kuća možda ne dolazi s prostranim imanjem, ovaj elegantni dom prepun je brojnih luksuznih sadržaja, uključujući kućnu teretanu, ugrađeno kameno ložište i veliki jacuzzi.

Međutim, najupečatljiviji aspekt doma je vanjski dio, koji je od poda do krova prekriven bujnom, njegovanim zelenilom.

Luxury Level

Po ulasku u dom, novog vlasnika dočekat će prostrana velika primaća soba i blagovaonica, smještena uz kuhinju s ogromnim betonskim šankom za doručak i dnevni boravak s tradicionalnim kaminom.

Luxury Level

U kući se nalaze dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, uključujući luksuznu primarnu spavaću sobu s velikom kupaonicom.

Luxury Level

Uz glavnu kuću nalazi se odvojena kuća koja sadrži privatni ured, kućnu teretanu i dodatni životni prostor.

Vanjska terasa uklapa se u raskošni vrt opremljen ugrađenim ognjištem, vodenim elementom, udobnim sjedalima i kamenim roštiljem.

”Bilo da organizirate večeru ili se samo opuštate s obitelji i prijateljima, ovaj je prostor savršen za uživanje u životnom stilu južne Kalifornije’, rekla je agentica Compassa Diana Braun” za Daily Mail.

 

Luxury Level

Sa svojim iznimnim rasporedom koji pruža dovoljno prostora i osamljenosti za održavanje okupljanja, ova je rezidencija jedinstvena.

Smješten na idealnom mjestu za one koji uživaju u kalifornijskom stilu života na plaži, može se pohvaliti primamljivim sadržajima kao što su vanjsko ložište, jacuzzi i vanjski životni prostor.

Izvor: Daily mail

Komentari