SAVRŠENO OBITELJSKO GNIJEZDO: svijetao, miran i profinjen stan za četveročlanu obitelj

Stan u koji vas vodimo novi je moderni dom četveročlanoj obitelji, paru s dvoje djece, djevojčicama predškolskog uzrasta.

 


Dizajnerica Irina Nalimova uredila je prostrani stan površine 130 četvornih metara, koji se nalazi u zgradi staroj 20-ak godina, za obitelj s dvoje djece.

Vlasnici su strastveni putnici i vode vrlo aktivan život, imaju besprijekoran ukus, vole provoditi vrijeme s djecom i uživati u toplini doma. Zato im se stan koji ima dvije dječje sobe te jednu mini radnu te se usto nalazi pored parka činio idealnim za život.

Foto: Sergej Pilipović

Stan koji nakon uređenja u potpunosti odgovara životu i potrebama vlasnika, svijetao je, miran i profinjen prostor kojim vlada funkcionalnost.

Materijali kao što su vuna, brušena koža, polirano i orahovo drvo, oslikani medijapan sa neobičnim uzorcima graviranja, efekt mramora i ‘vodene’ pločice poput stvaraju dojam  šumskog jezera savršeno se stapaju sa zemljanim tonovima i donose modernu estetiku u interijer.

Foto: Sergej Pilipović

Dizajnerica je u dogovoru s vlasnicima unijela u prostor i nekoliko vintage komada koji zajedno stvaraju dinamičan dijalog o stilu, formi i uzorku.

Foto: Sergej Pilipović

A u roditeljskoj spavaćoj sobi, tapeta Patrizie Urquiole objedinjuje sve to. U ovoj plavo-zelenoj spavaćoj sobi, dizajnerica je pokušala održati tonsku paletu kako bi stvorila atmosferu u kojoj je smirenost prioritet.

Foto: Sergej Pilipović

Foto: Sergej Pilipović

Glavnoj spavaćoj sobi pridružena je i kupaonica u crno-bijeloj kombinaciji, u kojoj dominira elegantni i raskošni uzorak mramora te stolić za šminkanje.

Foto: Sergej Pilipović

Druga kupaonica je u zeleno-plavim tonovima, manje kvadrature i umjesto kade, u njoj je walk-in tuš.

Foto: Sergej Pilipović
Komentari