SAVRŠENA KUĆA U PLANINAMA: interijer slavne dizajnerice pun detalja za idealan zimski odmor

Zima je tek počela, a s njom je došla i sezona skijanja. Dok jedni već uživaju na planinskom zraku, drugi tek jedva čekaju kada će doći njihov red… do tada, pronašli smo savršenu kuću za maštanje.

 

 

Kada su u pitanju kuće za zimski odmor, želimo da su raskošne, ugodne i negdje u na planini okružena snijegom. Jednu takvu smo pronašli kod američke dizajnerice interijera Emily Henderson, dizajnerske zvijezde s kanala HGTV.

Kuća koju je kao privremeni dom Henderson uredila za svoju obitelj uređena je u skandinavskom stilu – minimalizam je glavna tema koja se proteže cijelim interijerom, ali je ubačeno puno toplih detalja, različitih tekstura i nezaobilaznog kamina koji daje na posebnoj atmosferi.

Foto: Emily Henderson / Planete Deco

Kuća je podijeljena u nekoliko zona, no glavni dio – dnevni boravak – je osmišljen tako da bude otvoren i da poziva na druženje. Paleta boja vrlo je jednostavna u prirodnim nijansama bijele.

Vlasnica je poželjela imati glamuroznu kupaonicu sa samostojećom kadom koja gleda na šumu. Jednostavnost dizajna tako je naglašena zlatnim detaljima, a vrlo brzo je postala omiljeno mjesto za opuštanje.

Foto: Emily Henderson / Planete Deco

Zimzeleni detalji osvježili su interijer, a uz nekoliko krznenih jastučića i mekih prekrivača, ovo je kuća u kojoj bi vrlo rado proveli zimovanje. Ne zaboravite na rasvjetu i detalje poput vaza, kutija, košara za spremanje, kao i na omiljene dekoracije poput šarmantnih bijelih kućica.

Pogledajte cijelu galeriju i inspirirajte se!

Komentari