Sjajne ideje u preuređenom stanu od 28 četvornih metara

Visoko pariško potkrovlje omogućilo je da garsonijera od 28 četvornih metara dobije i dodatnu sobu na kubusu napravljenom od iverala. Zavirite u ovaj preslatki i ukusno namješteni stančić koji vrvi dobrim rješenjima

 

 

Šarm malih prostora ogleda se u dobrom uređenju, a kada je riječ o potkrovlju, onda tome doprinose i njegove kosine. Stan u koji vas danas vodimo imao je tu privilegiju da se nalazi u visokom potkrovlju, pa je vlasnica, na prijedlog dizajnerskog studija JUNE iskoristila tu prednost i napravila dodatnu prostoriju namijenjenu za spavanje. Nova prostorija nalazi se na kubusu od iverala, a do nje se dolazi malim uskim stepenicama.

Donji dio kubusa iskorišten je za garderobu, kuhinju i kupaonicu, a plava boja od koje je napravljen čini ovaj prostor jedinstvenim. Usto, ovakav stilski akcent dobro je došao u prostoru u kojem dominiraju svijetle neutralne nijanse. Donji dio stana sastoji se od kuhinje, kupaonice i male sobe u kojoj su sofa, stolić, naslonjač i uska klupa. Tako je ovaj kut iskorišten za skladišni prostor, a njegova površina za sjedenje.

Komentari