Potkrovlje iz snova: savršen spoj jednostavnosti i luksuza na posljednjem katu stare zgrade

Površina od 100 četvornih metara te dvije etaže omogućile su vlasnicima da kreiraju doista atraktivan i originalan životni prostor. Iako inspiriran skandinavskim i minimalističkim stilom, ovaj dom na trenutke podsjeća na neku luksuznu oazu poput hotelskog apartmana.

 


Posljednja etaža zgrade stare preko posla stoljeća postala je prava moderna oaza okupana jednostavnošću, decentnošću, ali na trenutke i luksuzom. To su omogućili različiti stilovi koji prebivaju u interijeru. Vlasnicima se sviđao skandinavski stil i minimalizam, no htjeli su u njega unijeti i malo raskoša i elegancije koje su trenutno naročito poželjne u interijerima. To se postiglo odabirom sjajnih površina na nekim detaljima, mekanim i bogatim tkaninama te nekim dizajnerskim komadima.

 

Središnji dio stana na dvije etaže zauzima dnevni prostor koji se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i blagovanja, koje preko velikih vanjskih otvora koji izgledaju kao staklena stijena nudi pogled na ulicu i cijeli kvart te nudi i izlaz na šarmantnu terasu. Na toj prvoj etaži nalazi se još kupaonica, spavaonica, radna sobe te garderobni prostor. Iz središnjeg prostora koji funkcionira kao open space stepenice vode do staklene galerije u kojoj je smještena glavna spavaonica za vlasnike.

Foto: Alvhem

Zavirite u ovaj jedinstveni prostor i prepustite se ljepoti upečatljivih kosina, detaljima, snažnim kontrastima, predivnom pogledu te efektnoj rasvjeti.

 

Komentari