Očaravajuća svjetlost i profinjenost u moderniziranom stanu tročlane obitelji

Predivna igra svjetlosti i dizajnerskih rješenja u stanu smještenom u staroj goteborškoj zgradi koja je postala novi dom mladoj obitelji – paru s djetetom.

 


Starinski stanovi uvijek su pravi izvor nadahnuća, naročito ako su uređeni s puno ukusa i ljubavi. Stan u koji vas vodimo upravo je takav – u njemu vladaju prava stilska harmonija, jednostavnost, mir i toplina.

Foto: Stadshem

Stan se proteže na nešto manje od 90 četvornih metara, a svaki je kvadrat osmišljen do posljednjeg detalja. Stanom dominira svijetla paleta boja koju primarno čini bijela u nekoliko varijanti poput boje slonovače, prljavo bijele i svjetlosive, a nježna kombinacija stilski je zaokružena akcentima u crnoj i vrlo popularnoj bež boji.

Foto: Stadshem

Prostorom svakako dominira svjetlošću okupan dnevni boravak spojen s blagovaonicom, a sa suprotnih se strana smjestila spavaća soba i dječja soba. Kuhinja je tako odvojena od ostatka stana, a u prostoriji je smještena i mala dodatna blagovaonica za brzinske zalogaje.

Foto: Stadshem

Kupaonica je nešto većih dimenzija pa je tu svoje mjesto pronašla i perilica te sušilica za rublje, a sam je stil uređenja tipično skandinavski jednostavan i provjeren.

U galeriji pogledajte kako izgleda ovaj stan i pronađite inspiraciju za uređenje vlastitog.

Foto: Stadshem
Komentari