Nova luksuzna oaza na porečkom otoku

Dugo najavljivan i iščekivan novi resort u Poreču otvorio je svoja vrata posjetiteljima. Valamar Isabella Island Resort vrijedan je 250 milijuna kuna i najveća je ovogodišnja investicija u području turizma u Hrvatskoj.

Hotel lobby

Isabella Resort ima ukupno 334 smještajne jedinice kategorije četiri zvjezdice, a gosti mogu birati smještaj u luksuznim apartmanima u obnovljenom starom dvorcu Isabella, vilama i apartmanima Isabella Villas ili Miramare te hotelu Isabella. Na raspolaganju su im, osim šest vrsta otočkih plaža, mnoštvo sportskih sadržaja, luksuzni restorani, wellness centar i objekti za kongresni turizam i događanja.

Hotel trattoria

Valamar Isabella Resort čine četiri smještajne cjeline. Prva je Valamar Isabella Hotel, nastao temeljitom modernizacijom bivšeg Fortuna Island Hotela.

Hotel wellness Hotel room Hotel restaurant

Drugi u nizu su Valamar Isabella Villas s raznim tipovima apartmana i dvije predsjedničke vile s privatnim bazenima.

Villas interior Villas balcony

Valamar Isabella Miramare, luksuzni suites u mirnijem dijelu otoka.

Miramare suite Miramare suite_2 Miramare room view

Napokon, tu je smješten i Valamar Isabella Castle, obnovljeni nekadašnji plemićki ljetnikovac Isabella koji datira još iz 19. stoljeća, a ima deset prostranih apartmana.

Valamar Isabella Castle Castle lounge Castle apartment

Zanimljivo, na cijelom otoku nema nijednog automobila, već se gosti po njemu kreću biciklima ili pješke. Podijeljen je na dvije cjeline, zonu mirnog i zonu aktivnog odmora, a gosti mogu koristiti sve sadržaje, bez obzira na zonu u kojoj su smješteni. Mogu plivati u vanjskim bazenima, te po želji koristiti popločane, betonske, travnate, stjenovite, šljunčane i pješčanu plažu, te unutarnji bazen u sklopu wellness centra. Od sportskih sadržaja nudi im se dvadesetak aktivnosti, od odbojke na pijesku, košarke, boćanja, mini golfa, do jedrenja, surfanja, jet skija itd.

Komentari